Hou je van een sensuele me-time of wil je door het gebruik van seksspeeltjes je seksleven wat meer vaart geven? Kies dan voor de Ares – Oplaadbare . Met deze vibrator kom je terecht in een splinternieuwe wereld van sensualiteit en plezier.

Sterke punten van de Ares – Oplaadbare Vibrator:
* Oplaadbaar door middel van USB
* 4 verschillende vibratiestanden
* 8 krachtige ritmes
* Bedienbaar met afstandsbediening
* Stille, krachtige motor

Wat is de Ares – Oplaadbare Vibrator?

De Ares – Oplaadbare Vibrator is een van de meest geavanceerde seksspeeltjes op de markt. De vibrator is gemaakt van premium kwaliteit medische siliconen, waardoor de vibrator soepel en comfortabel aanvoelt. Daarbij is de vibrator oplaadbaar en wordt deze geleverd met een USB-oplader.

Met de Ares – Oplaadbare Vibrator krijg je het genot van 4 vibratiestaanden en 8 krachtige ritmes. Deze ritmes kunnen aangepast worden zodat jij altijd de perfecte vibratie krijgt. De vibrator is daarnaast ook nog eens bedienbaar met de afstandsbediening, waardoor jullie samen ook kunnen experimenteren. De motor is licht van gewicht en stil.

Hoe gebruik je de Ares – Oplaadbare Vibrator?

De Ares – Oplaadbare Vibrator is ongelooflijk simpel te gebruiken. Om de vibrator te gebruiken moet je gewoon de vibrator opladen d.m.v. de USB-plug. Nadat de vibrator is opgeladen, schakelt deze met het indrukken van de knop in. Vanaf hier kun je de vibratieregeling en ritmes aanpassen door simpelweg op de andere knoppen te drukken.

Met de afstandsbediening is het makkelijk om de vibratie aan te passen. Je kunt dan 20 verschillende vibraties en ritmes instellen, waardoor je geniet van een ongelooflijk seksueel genot.

Voor wie is de Ares – Oplaadbare Vibrator?

De Ares – Oplaadbare Vibrator is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een zo intens mogelijk orgasme. Het is een van de meest geavanceerde seksspeeltjes die er momenteel op de markt is. Met de Ares – Oplaadbare Vibrator krijg je een optimaal orgasme met intensiteiten die nog nooit eerder zijn gevoeld.

De Ares – Oplaadbare Vibrator is ook een geweldige tool voor iedereen die zin heeft om seksueel samen te beleven met een partner. Door de afstandsbediening kunnen jullie experimenteren en genieten van een seksueel bevredigend avontuur.

Hoe zal de Ares – Oplaadbare Vibrator je seksleven verbeteren?

Met de Ares – Oplaadbare Vibrator kom je terecht in een wereld van intense genot. Het gebruik van seksuele speeltjes en toys zal je seksleven op een nieuw niveau brengen.

Je kunt de Ares – Oplaadbare Vibrator gebruiken om alleen te genieten van je me-time of je partner uitnodigen om mee te experimenteren. Door de verschillende ritmes, vibratiestanden en meerdere functies maak je iedere sensuele avond uniek.

Met andere seksspeeltjes te gebruiken

De Ares – Oplaadbare Vibrator is uniek omdat het andere seksspeeltjes en sekstoys kan combineren. Hiermee kan je je seksleven nog verder verbeteren. Denk aan speeltjes als verwarmbare , , stimulatoren en veel meer. Door deze te combineren creëer je de ideale sensuele ervaring.

Hoe reinig en onderhoud je de Ares – Oplaadbare Vibrator?

Net als alle andere seksspeeltjes, moet je de Ares – Oplaadbare Vibrator goed onderhouden. Hiervoor heb je een waterbasis sekstoy reinigingsmiddel nodig. Maak de vibrator na elk gebruik schoon met het reinigingsmiddel en veeg de vibrator af met een zachte doek.

Voor de beste resultaten raden we aan om de Ares – Oplaadbare Vibrator na elke gebruik te reinigen en op te laden.

Probeer de Ares – Oplaadbare Vibrator en koop deze bij seksshop Ladykiller.nl!

De Ares – Oplaadbare Vibrator is dus zeker een van de beste seksspeeltjes momenteel. Dit seksspeelgoed van hoge kwaliteit is ontworpen om je elke keer opnieuw een orgasme te geven. Koop de Ares – Oplaadbare Vibrator nu bij seksshop Ladykiller.nl en je geniet van een 6 maanden garantie.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273533531