Het intieme moment van alleen of met je partner verdient speciale aandacht. Met de Arhi Realistische Met Zuignap – 10 cm, voeg je wat extra plezier en genot toe aan je seksleven. Deze realistische dildo van 10 cm is gemaakt van zacht en veilig materiaal. Daarnaast is hij bevestigbaar aan een hard oppervlak – je kunt je handen erbij vrijmaken en andere positities uitproberen.

Eigenschappen van Archi Realistische Dildo Met Zuignap – 10 cm:
– Gemaakt van zacht en veilig materiaal
– 10 cm lang
– Heeft een geribbeld ontwerp voor extra genot
– Puta op de punt
– Zuignap aan de bodem
– Te bevestigen aan harde oppervlaktes

Wat is Archi Realistische Dildo Met Zuignap – 10 cm?

De Archi Realistische Dildo Met Zuignap – 10 cm is een seksspeeltje dat gemaakt is van zacht realistisch materiaal dat veilig is op de huid. Met zijn 10 cm lengte heeft de dildo een geribbeld ontwerp dat speciaal ontworpen is om je extra plezier te bezorgen. De punt van de dildo is eenputa voor extra stimulatie van je intieme plek. Daarnaast heeft de Archi Realistische Dildo Met Zuignap – 10 cm een zuignap aan de bodem, wat betekent dat je hem kunt bevestigen aan harde oppervlaktes. Ideaal als je je handen erbij vrij wilt maken of andere seksuele posities wilt uitproberen.

Hoe kan je Archi Realistische Dildo Met Zuignap – 10 cm gebruiken?

Met de Archi Realistische Dildo Met Zuignap – 10 cm kun je ervoor kiezen om solo te spelen of samen met je partner. Als je solo speelt, kun je de zuignap gebruiken om de dildo te bevestigen, zijn punten gebruiken om te stimuleren of om te penetreren. Met de zuignap bevestigd kun je ook verschillende sexposities uitproberen waar je anders niet toe in staat zou zijn. Als je met je partner speelt, kun je de dildo gebruiken om de liefdeshandelingen te verlevendigen.

Voor wie is de Archi Realistische Dildo Met Zuignap – 10 cm bedoeld?

De Archi Realistische Dildo Met Zuignap – 10 cm is een gedenkwaardig seks speeltje dat ideaal is voor iedereen die meer plezier en genot in bed wil. Of je nu op zoek bent naar een seksspeeltje voor een intiem moment met je partner of op zoek bent naar iets om je solo spel te verlevendigen, de Arhi Realistische Dildo Met Zuignap – 10 cm zal je niet teleurstellen.

Hoe kan de Archi Realistische Dildo Met Zuignap – 10 cm je seksleven verbeteren?

De Archi Realistische Dildo Met Zuignap – 10 cm openbaart een wereld van nieuwe intieme opties. Het extra genot en stimulatie dat hij biedt, zal je seksleven verbeteren en zal je de kans geven om nieuwe, intensere seksuele posities uit te proberen die je alleen met behulp van een dildo kunt ervaren. De zuignap kan ook openen voor verschillende intieme posities die je anders misschien nooit hebt geprobeerd.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Archi Realistische Dildo Met Zuignap – 10 cm gebruiken?

De Archi Realistische Dildo Met Zuignap – 10 cm kan gebruikt worden met veel andere speeltjes en toys, waaronder de , klem, dildo, ribbels of andere . Het is ook te gebruiken met geschikte harnessen voor meer mogelijkheden met je partner. Het is een veelzijdig speeltje dat kan worden gecombineerd met vele andere speeltjes.

Hoe moet je de Archi Realistische Dildo Met Zuignap – 10 cm reinigen?

Het onderhoud van de Archi Realistische Dildo Met Zuignap – 10 cm is eenvoudig. Na gebruik moet je de dildo wassen met lauw water en een mild, hypoallergeen sextoy reinigingmiddel. Gebruik geen zeep om de dildo schoon te maken, omdat dit de materialen aantast. Nu en dan moet je ook de zuignap schoonmaken.

Probeer de Archi Realistische Dildo Met Zuignap – 10 cm & koop hem bij Ladykiller.nl

Als je de Archi Realistische Dildo Met Zuignap – 10 cm wilt proberen, dan moet je naar Ladykiller.nl gaan. Onze seksshop heeft verschillende soorten realistische dildos, allemaal gemaakt van veilige materialen en zorgvuldig ontworpen voor alle seksuele behoeftes. Ervaar hoeveel meer plezier de Archi Realistische Dildo Met Zuignap – 10 cm je kan bezorgen.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8719497666959