Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M is een speeltje en sextoy dat perfect is voor ervaren seksspeelgoed liefhebbers en beginners. Geniet van de aangename sensatie, het versterken van je orgasme en nieuwe seksuele ervaringen. Deze Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M heeft een aantrekkelijk en tegelijkertijd discrete design, die uitermate geschikt is voor sensualiteit en genot.

Dit is wat je krijgt met de Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M:
– Waterdichte, stille en krachtige motor
– Gemaakt van veilig medisch siliconen
– 4 verschillende vibratiestanden
– Reisklare afmetingen
– Verhoogt het sensuele genot
– Veroorzaakt nieuwe sensaties
– Versterkt orgasme
– Stijl en elegante design

Wat is Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M?

Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M is een speeltje en sextoy dat gebruikt kan worden door beide genders, , en alleen spelen. Het is een kleine maar krachtvolle die een brede mix heeft van vibrerende standen. Door de perfecte gevormde voel je een ongekend sensueel genot, dat je zintuigen aanwakkert tijdens het spelen. De Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M is klein genoeg voor comfortabel gebruik, maar groot genoeg om diepe sensuele sensaties te geven. Bovendien is het zo ontworpen dat het in iedere situatie makkelijk te gebruiken is: het is discreet genoeg voor intieme setting; het heeft afmetingen die het bij je voor lange tijd kunt meenemen; en het heeft een stille motor, zodat je het zonder problemen kunt gebruiken zonder dat je bang hoeft te zijn dat je de buren of anderen wakker kan maken.

Hoe kan je Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M gebruiken?

Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M is gemaakt om een zeer sensueel genot te ervaren. Met de Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M ontdek je nieuwe seksuele sensaties en ervaar je een intensere seksuele ervaring. De Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M kan bijvoorbeeld gebruikt worden tijdens het . Door de vibrerende sensatie van de plug worden de en extra gestimuleerd, wat resulteert in intensere sensaties tijdens het vingeren. Je kunt ook de plug gebruiken tijdens het mastuberen ( en andere sextoys) of wanneer je de vagina intenser laat vibreren door er bovenop te zitten.

Voor wie is de Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M bedoeld?

Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M is geschikt voor iedereen die wil genieten van een extra vibrerende sensatie, voor zowel mannen als vrouwen. Aangezien de Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M in verschillende maten en vormen verkrijgbaar is (S/M), is dit seksspeeltje uitermate geschikt voor mensen die al eerder seksspeeltjes hebben geprobeerd, maar ook voor beginners.

Hoe verbetert de Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M je seksleven?

Een vibrerende buttplug kan je seksleven enorm verbeteren door het toevoegen van meer diepte en sensatie tijdens elke seksuele ervaring. Door de Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M kun je genieten van diepere en meer intensieve sensaties, die ervoor zorgen dat je seksleven nog interessanter wordt en er meer plezier aan beleeft. Door de extra intensiteit die de Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M biedt, kunnen beide partijen genieten van een intensere seksuele ervaring, die gegarandeerd een verrassing is.

Met welke andere sextoys en speeltjes je de Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M kan gebruiken?

De Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M is uitstekend te combineren met andere seksspeeltjes zoals man van Fleshlight, vibrators, bloexplosie, clitoris stimulators, wand massagers en andere producten. Elke Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M is speciaal ontworpen om te gebruiken met andere sextoys. Bovendien is de Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M ook perfect te gebruiken voor massage.

Hoe reinig ik de Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M?

Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M is net zoals andere seksspeeltjes waterdicht, waardoor het eenvoudig te reinigen is. Gebruik gewoon een milde zeep en warm water en reinig de Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M voor en na elk gebruik. Vermijd ook het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen, suchteneters of chemische schoonmaakmiddelen, aangezien dit schadelijk kan zijn voor het seksspeeltje.

Probeer Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M vandaag nog en ervaar het verschil

Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M is een speeltje en sextoy die elke esklever moet ervaren om het immense verrassingsgehalte te ervaren alsook het intense sensuele genot dat deze plug je te bieden. Bestel Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M vandaag nog op Ladykiller.nl en zie met eigen ogen het verschil dat Aquamarine – Vibrerende Butt Plug – S/M kan maken in je seksleven.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4890808242384