Man's BEST – Lubricant for Men: Geniet van nog meer plezier in bed!
Met Man's BEST – Lubricant for Men – 5 fl oz / 150 ml is meer intiem genot dan ooit mogelijk. Deze glijmiddel is speciaal voor mannen ontwikkeld en heeft veel voordelen ten opzichte van andere . Man's BEST – Lubricant for Men – 5 fl oz / 150 ml is:

• Veilig voor gebruik met
• Waterbasis op basis van ingrediënten van natuurlijke oorsprong
• pH-neutraal, hypoallergeen en dermatologisch getest
• Fragrance-vrij voor versterkte intieme ervaringen
• Verpakt in 5 fl oz / 150 ml een fles voor een lange tijd
• Gecertificeerd door de betrouwbare ECOCERT-normen

Wat is Man's BEST – Lubricant for Men – 5 fl oz / 150 ml?

Man's BEST – Lubricant for Men – 5 fl oz / 150 ml is een smeermiddel van professionele kwaliteit dat geschikt is voor mannen die meer intiem genot willen ervaren. Het is een waterbasis glijmiddel dat veilig kan worden gebruikt met condooms en alle sextoy materialen. Het voelt zacht aan, verandert niet in slechte stoffen en is veilig voor de intieme gebieden. Dit glijmiddel is pH-neutraal, hypoallergeen en dermatologisch getest, dus het is vrij van schadelijke stoffen, zoals glycerine, parabenen, cafeïne en alcohol. Het voorkomt irritatie en verbetert het genot tijdens het gebruik dankzij een natuurlijk ingrediënt dat met sheaboter verrijkt is.

Hoe kan Man's BEST – Lubricant for Men – 5 fl oz / 150 ml worden gebruikt?

De Man's BEST – Lubricant for Men – 5 fl oz / 150 ml is erg simpel en veilig te gebruiken. Het is eenvoudig te doseren en direct toe te passen, zelfs op gevoelige oppervlakken, zonder irritatie of verbranding. Elk gebruik maakt het gladder en verhindert een droog en pijnlijk gevoel. Het vergroot de intensiteit van het intieme genot en laat een verfrissend en sensueel gevoel achter.

Voor wie is Man's BEST – Lubricant for Men – 5 fl oz / 150 ml bedoeld?

De Man's BEST – Lubricant for Men – 5 fl oz / 150 ml is speciaal ontworpen voor mannen die meer intiem genot willen ervaren. Het is perfect geschikt voor alle intieme situaties, voor solo gebruik of met een partner. Omdat het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, kan het met vertrouwen worden gebruikt in combinatie met sextoys en andere fun toys.

Hoe kan Man's BEST – Lubricant for Men – 5 fl oz / 150 ml je seksleven verbeteren?

Man's BEST – Lubricant for Men – 5 fl oz / 150 ml is ontwikkeld om grenzen te doorbreken en een nieuwe lijn van intiem genot te openen. Het is gecertificeerd door de betrouwbare ECOCERT-normen en is veilig voor gebruik met condooms. Het heeft een comfortabel smeereffect en is perfect voor mannen die op zoek zijn naar een glijmiddel dat geen slechte zomerse geuren zal produceren of irritatie zal veroorzaken. Dankzij de toevoeging van sheaboter heeft het een verwarmend en sensueel gevoel dat de intense sensaties verbetert.

Met welke andere speeltjes en sextoys kan Man's BEST – Lubricant for Men – 5 fl oz / 150 ml worden gecombineerd?

Man's BEST – Lubricant for Men – 5 fl oz / 150 ml is perfect om te gebruiken met alle sextoys en andere fun toys. Het wordt aanbevolen om bij de koop van een sextoy een glijmiddel te kopen dat compatibel is. De Man's BEST – Lubricant for Men – 5 fl oz / 150 ml werkt goed samen met condooms en alle sextoy materialen, waardoor je meer plezier en stabiliteit ervaart tijdens het spel.

Hoe moeten Man's BEST – Lubricant for Men – 5 fl oz / 150 ml gereinigd worden?

Het is erg belangrijk om Man's BEST – Lubricant for Men – 5 fl oz / 150 ml goed te reinigen na elk gebruik. Deze glijmiddel is gemakkelijk te reinigen met gewoon water en afwasmiddel. Zorg ervoor dat je het glijmiddel uit de buurt van licht en warmte houdt, want het kan de consistentie en kwaliteit van het product veranderen.

Wees niet bang om Man's BEST – Lubricant for Men – 5 fl oz / 150 ml te proberen!

Als man ben je nooit te oud om meer plezier te krijgen in bed! De Man's BEST – Lubricant for Men – 5 fl oz / 150 ml is een hoogwaardig product van professionele kwaliteit dat veilig is en niet naar chemische stoffen ruikt. Het is zacht, verandert niet in slechte stoffen bij gebruik en glijdt perfect met al je sextoys. We raden alle mannen aan om Man's BEST – Lubricant for Men – 5 fl oz / 150 ml te proberen en te kopen bij seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4028403117091