SuperRutscher – Lubricant is de perfecte lubriactie voor je seks toys en voor seksuele activiteiten van jou en je partner. Het is een idealische combinatie van smaak, geur en smeukelijke, minimalistische ingrediënten dat je maximaal genot geeft. Hieronder een aantal eigenschappen van SuperRutscher – Lubricant:

• 7 fl oz / 200 ml
• Speciaal ontwikkeld voor seksuele- en sexspelletjes
• Slip- en glijmiddel
• Vermindert irritatie en wrijving
• Verhoogt het genot
• Speciaal allergenenvrij
• pH-waardebalans
• Geschikt voor alle internally -toys

Wat is SuperRutscher – Lubricant?

SuperRutscher – Lubricant is een bijzonder lubriactie dat speciaal is ontwikkeld voor seksuele- en sexspelletjes. Het is een premium glijmiddel met een verrassende smaak en aroma, dat heerlijk aanvoelt tijdens seksuele handelingen. Het is verrijkt met een perfecte combinatie van propyleen- en pentaerythritylglycol, dat de lubricatie zacht en soepel en zorgt voor een ultieme en sensationele sekservaring.

Hoe breng je SuperRutscher – Lubricant aan?

Voor het beste resultaat raden wij aan direct op je seks toys of op je lichaam te spuiten met SuperRutscher – Lubricant. Daarna kan je de lubriactie uitsmeren in de richting van je gewenste seksuele activiteit. Als je klaar bent met seksen, kan je de lubrisant gemakkelijk verwijderen met een vochtige handdoek.

Voor wie is SuperRutscher – Lubricant bedoeld?

SuperRutscher – Lubricant is geschikt voor iedereen. Of je nu single, getrouwd, lesbisch, of op zoek bent naar een avontuur. Door de perfecte buitenkant van SuperRutscher – Lubricant zie je er niet alleen goed uit, het is ook nog eens goed voor je huid. De pH-waardebalans van het lubriactie zorgt voor een uitgebalanceerde mix voor een hydratatie.

Hoe kan SuperRutscher – Lubricant je seksleven verbeteren?

Met SuperRutscher – Lubricant kan je je seksleven naar een nog hoger niveau tillen. Alles wat je doet wordt weer een beetje beter. Wrijving wordt vermindert, het genot dat je ervaart is intenser en de smaak en geur voegen nog meer pure sensatie aan de belevenis toe. Alles wordt beter en mooier met SuperRutscher – Lubricant.

Met welke andere speeltjes en toys kun je SuperRutscher – Lubricant gebruiken?

SuperRutscher – Lubricant is buitengewoon geschikt voor gebruik met allerlei sex toys, zoals 's, en masturbatoren. Het is ook geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vagina's, handen en andere erotische parts. De SuperRutscher – Lubricant zorgt ervoor dat wrijving wordt vermindert en het genot extra intens wordt.

Hoe moet je SuperRutscher – Lubricant reinigen?

Het is zeer belangrijk dat je SuperRutscher – Lubricant na elke seksuele activiteit goed reinigt. Als je dit niet doet, zou je de mekt boven op je seks toys, gezicht, handen en andere erotische body parts krijgen. Onze speciale SuperRutscher – Lubricant kan eenvoudig worden verwijderd met warm water en een milde pH-neutrale zeep.

Probeer SuperRutscher – Lubricant bij Ladykiller.nl

Als je opzoek bent naar een pure, zuivere lubriactie die geschikt is voor iedereen en dat extra genot brengt tijdens seksuele activiteiten, dan is SuperRutscher – Lubricant een uitstekende keuze voor jou. Probeer het uit en ervaar het ultieme seksuele genoegen. Koop SuperRutscher – Lubricant online bij Ladykiller.nl voor de beste prijs en de meest uitgebreide service.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4028403117022