AQUAglide Neutral – Flavored Waterbased Lubricant – Cherry – 3 fl oz / 100 ml

De AQUAglide Neutral – Flavored Waterbased Lubricant – Cherry – 3 fl oz / 100 ml is een revolutionair product om je seksleven te verbeteren. Slijpmiddelen zijn tegenwoordig een noodzaak voor het verbeteren van seks. De AQUAglide Neutral – Flavored Waterbased Lubricant – Cherry – 3 fl oz / 100 ml is een waterbasis klopmiddel dat speciformuleerd is om een maximale bevrediging te bereiken. De speciale additieven maken het ideaal om de gevoeligste plekjes uw lichaam te verwennen. Het product wordt geleverd in een pakket van 3 fl. oz / 100 ml en is er in de smaken cherry, banaan en aardbei.

Functies en voordelen van de AQUAglide Neutral – Flavored Waterbased Lubricant – Cherry – 3 fl oz / 100 ml:

Functies

 • Verlicht de irritatie tijdens seks gedurende het hele proces
 • Lange duur
 • Hoge kwaliteit
 • Geen residu; gemakkelijk op te ruimen
 • In de smaken cherry, banaan en aardbei
 • Zacht en romig

Voordelen

 • Verbetert de seks-ervaring
 • Voldoet aan Japloh Beautycheck-richtlijnen
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Kan gecombineerd worden met andere producten van Ladykiller.nl
 • Verpakt in handig formaat flesje
 • Beschikbaar voor een voordelige prijs

Wat is de AQUAglide Neutral – Flavored Waterbased Lubricant – Cherry – 3 fl oz / 100 ml?

De AQUAglide Neutral – Flavored Waterbased Lubricant – Cherry – 3 fl oz / 100 ml is een waterbasis lubrificatieproduct dat specifiek is ontworpen om kalmte en bevrediging te bieden. Het product vermindert irritaties gedurende het seks-proces en maakt het mogelijk om een langere duur van seksuele verlichting te genieten.

Het product is verpakt in een kleine, handige fles met een inhoud van 3 fl. oz. Het heeft een heerlijke smaak die aan natuurlijke vruchten doet denken. Het is behandeld volgens de strikte Japloh Beautycheck-richtlijnen en is vrij van hormonen, parabenen en chemische ingrediënten. Het is ook geschikt voor alle huidtypen.

Hoe gebruik je de AQUAglide Neutral – Flavored Waterbased Lubricant – Cherry – 3 fl oz / 100 ml?

De AQUAglide Neutral – Flavored Waterbased Lubricant – Cherry – 3 fl oz / 100 ml is eenvoudig te gebruiken. Allereerst is het belangrijk om de meegeleverde gebruiksinstructies te lezen voordat u begint. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid van het product aan op de huid om het lubrificatieproces te starten. De lubrificatie kan op meerdere plekken tegelijk gebruikt worden en wordt aanbevolen voor seksuele activiteiten waar extra hulp voor nodig is.

Het product is ook geschikt om te combineren met andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl. Met ons ruime assortiment aan speeltjes kunnen onze klanten hun seksleven spannender en plezieriger maken met behulp van de AQUAglide Neutral – Flavored Waterbased Lubricant – Cherry – 3 fl oz / 100 ml.

Voor wie is de AQUAglide Neutral – Flavored Waterbased Lubricant – Cherry – 3 fl oz / 100 ml geschikt?

De AQUAglide Neutral – Flavored Waterbased Lubricant – Cherry – 3 fl oz / 100 ml is geschikt voor alle seksuele activiteiten waar extra hulp voor nodig is. De producten zijn ook geschikt voor alle huidtypen en zijn behandeld volgens de strenge richtlijnen van Japloh Beautycheck. Het maakt de seksuele ervaring aangenamer voor zowel mannen als vrouwen.

Hoe verbetert de AQUAglide Neutral – Flavored Waterbased Lubricant – Cherry – 3 fl oz / 100 ml het leven van onze klanten?

De AQUAglide Neutral – Flavored Waterbased Lubricant – Cherry – 3 fl oz / 100 ml kan het leven van onze klanten aanzienlijk verbeteren door verlichting van irritaties tijdens seksuele activiteiten, het verbeteren van de seksuele ervaring en het kunnen combineren met andere speeltjes uit onze winkel. Door gebruik te maken van dit product, krijgen onze klanten bovendien toegang tot de hoogste kwaliteit producten die zijn behandeld volgens de strenge richtlijnen van Japloh Beautycheck.

Hoe reinig je de AQUAglide Neutral – Flavored Waterbased Lubricant – Cherry – 3 fl oz / 100 ml?

Na het gebruik van de AQUAglide Neutral – Flavored Waterbased Lubricant – Cherry – 3 fl oz / 100 ml, is het belangrijk om het product goed te reinigen. Gebruik hiervoor lauw water. Vergeet ook niet om het product uit uw slaapkamer en badkamer af te vegen.

Aanbeveling: Probeer de AQUAglide Neutral – Flavored Waterbased Lubricant – Cherry – 3 fl oz / 100 ml en koop het bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een seksspeeltje om je seksleven naar een hoger niveau te tillen, dan is de AQUAglide Neutral – Flavored Waterbased Lubricant – Cherry – 3 fl oz / 100 ml een uitstekende keuze. Met dit product krijgt u het maximale comfort en plezier terwijl u gebruikmaakt van de hoogste kwaliteit producten die zijn behandeld volgens de strenge richtlijnen van Japloh Beautycheck.

Daarnaast heeft Ladykiller.nl ook een uitgebreid assortiment aan seksspeeltjes en producten die ideale combinaties vormen met de AQUAglide Neutral – Flavored Waterbased Lubricant – Cherry – 3 fl oz / 100 ml en uw seksleven nog spannender maken. Koop al uw seksspeeltjes rechtstreeks bij Ladykiller.nl en geniet van onze voordelige prijzen, versnelde verzending en uitgebreide selectie van de beste producten. Bestel vandaag nog uw seksspeeltjes bij Ladykiller.nl en verrijk uw seksleven!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4028403117916