Aphrodisia – Stimulerende Gel – 13 ml is sextoy dat ontwikkeld is om vrouwen ultieme plezier te bezorgen. Of je nu alleen bent of samen bent met je partner, de gel is zo gemaakt zodat je optimaal voordeel kunt behalen van zijn krachtige eigenschappen. De topkwaliteit en stimulatoren bevatten gemaakt ingrediënten zodat je kunt genieten van een verbetering van je seksuele ervaringen.

Eigenschappen van Aphrodisia – Stimulerende Clitoris Gel – 13 ml:
• Is vrij van parabenen, propyleenglycol en geurstoffen
• Is dermatologisch getest
• Is kostenefficiënt
• Bevat natuurlijke en sterke stimulerende ingrediënten
• Heeft een effectieve werking die tot wel 20 minuten aanhoudt
• Is gemakkelijk te doseren

Wat is Aphrodisia – Stimulerende Clitoris Gel – 13 ml?

Aphrodisia – Stimulerende Clitoris Gel – 13 ml is een verzorgend en stimulerend dat ontwikkeld is voor de clitoris, en bedoeld is voor het verhogen van je seksuele beleving. Het bevat natuurlijke ingredienten die, wanneer je ze op de clitoris smeert, zorgen voor een heerlijk warme en gevoelige sensatie. De gel stimuleert je zintuigen waardoor je meer geprikkeld en geïntrigeerd wordt en je gemakkelijker tot een orgasme kunt komen.

Hoe gebruik je Aphrodisia – Stimulerende Clitoris Gel – 13 ml?

De gel van Aphrodisia – Stimulerende Clitoris Gel – 13 ml is makkelijk te gebruiken. Breng een kleine hoeveelheid aan op de clitoris en masseer deze lichtgolvend in. Je zult na enige tijd een heerlijk warme stimulans waarnemen. Je kunt je seksspeeltjes of erbij gebruiken in combinatie met de gel om een verbluffend intens orgasme te ervaren.

Voor wie is Aphrodisia – Stimulerende Clitoris Gel – 13 ml bedoeld?

Aphrodisia – Stimulerende Clitoris Gel – 13 ml is bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden die meer gevoeligheid en intensere bevrediging willen ervaren. Of je nu alleen bent of samen bent met je partner, de gel biedt plezier voor jullie samen.

Hoe kan Aphrodisia – Stimulerende Clitoris Gel – 13 ml je seksleven verbeteren?

Aphrodisia – Stimulerende Clitoris Gel – 13 ml is speciaal ontwikkeld om de frequentie en intensiteit van je orgasme te verhogen. De ingrediënten in de gel bevorderen het jou ontspannen terwijl het je sensitive plaatje meer gevoeligheid geeft. Het resultaat is dat je zo veel intenser, sneller en vaak een multiple orgasme ervare.

Met welke andere sextoys of speeltjes kan ik Aphrodisia – Stimulerende Clitoris Gel – 13 ml gebruiken?

Aphrodisia – Stimulerende Clitoris Gel – 13 ml is perfect te gebruiken met andere speeltjes of sextoys. Voeg wat gel toe aan je favoriete of voor een gladde en kalmerende sensatie. Of combineer het met een extern sextoy, zoals de Ladykiller No 1, voor een krachtig effect.

Hoe kan ik Aphrodisia – Stimulerende Clitoris Gel – 13 ml reinigen?

Het reinigen van Aphrodisia – Stimulerende Clitoris Gel – 13 ml is heel simpel. Gebruik een katoenen doek met een milde reinigingsoplossing om je vibrator, dildo of andere speeltjes die je gebruikt met de gel schoon te maken.

Aanbevelingen

Aphrodisia – Stimulerende Clitoris Gel – 13 ml geeft je seksleven een enorme boost. Wanneer je op zoek bent naar krachtiger orgasmes en meer intens plezier tijdens je seksuele avonturen, dan is Aphrodisia – Stimulerende Clitoris Gel – 13 ml het perfecte sextoy voor jou. Wees zo vrij en ontdek wat je met Aphrodisia – Stimulerende Clitoris Gel – 13 ml kunt bereiken in onze seksshop Ladykiller.nl. Of je nu alleen bent of samen bent met je partner, met Aphrodisia – Stimulerende Clitoris Gel – 13 ml zul je een magisch, spannend en uniek seksueel avontuur beleven.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562010515