De Anjoy Intimate Anal Care Balm – ontdek de ultieme ervaring!

In de slaapkamer hebben we het allemaal wel eens over nieuwe, spannende ervaringen. Met de Intimate Anal Care Balm introduceren we een revolutionaire manier van het beleven van . Na een eerste ontspannen en uitdagende ervaring verliefd je je raak op de Anjoy Intimate Anal Care Balm. De balm heeft een kalmerende en verzachtende werking op de huid, waardoor anale stimulatie zeer aangenaam blijft. Hierdoor is de ervaring met de Anjoy Intimate Anal Care Balm veel realistischer en bevorderd hij een fundamentele seksuele verbinding met je partner. Anale seks is niet alleen leuk, maar ook spannend. Anale is nog nooit zo aangenaam en comfortabel geweest als nu met de Anjoy Intimate Anal Care Balm.

Kenmerken en functies van de Anjoy Intimate Anal Care Balm

De Anjoy Intimate Anal Care Balm heeft de volgende kenmerken en functies:

  • Kalmeert, verzacht en hydrateert
  • Verhoogt comfort
  • Vetarm
  • Van professioneel farmaceutische kwaliteit
  • Geen parabenen, glycerine of geurtoevoegingen
  • Geen schadelijke of allergeenchemicaliën of conserveermiddelen
  • Geen kruidendistillaten
  • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Wat is de Anjoy Intimate Anal Care Balm

De Anjoy Intimate Anal Care Balm is een wateroplosbare formule die verzachtend en kalmerend werkt. De balm is een zoetig, vetarm en dat ingrediënten als aloë vera-extract en tea tree-olie. Deze krachtige ingrediënten verzachten de huid, hydrateren en verminderen irritatie. Het product is speciaal ontwikkeld voor de meest intieme delen van het lichaam. Bovendien is de Anjoy Intimate Anal Care Balm van farmaceutische kwaliteit, waardoor deze meer effectief is en de kwaliteit van de ervaring ongekend hoog is.

Hoe gebruik je de Anjoy Intimate Anal Care Balm

De Anjoy Intimate Anal Care Balm is eenvoudig te gebruiken. Breng een kleine hoeveelheid van de balm aan op de vinger of een anale seksspeeltje zoals een of anal plug. Masseer de Anjoy Intimate Anal Care Balm in de huid tot de balm volledig is opgenomen. Breng telkens een nieuwe laag aan en masseer deze goed in. Gebruik de balm ook voor het masseren van de buitenkant van de anus om het ontspannen te helpen en totale comfort te krijgen. Voor een optimaal effect gebruik de balm ook om het anale speeltje of penetrantie te versoepelen.

Voor wie is de Anjoy Intimate Anal Care Balm geschikt?

De Anjoy Intimate Anal Care Balm is geschikt voor elke man of vrouw die op zoek is naar nieuwe, spannende ervaringen in de slaapkamer. Het product is geschikt voor beginnende, maar ook voor gevorderde gebruikers. Tevens is de Anjoy Intimate Anal Care Balm geschikt voor hetero- en homoseksuele seks. Door de Anjoy Intimate Anal Care Balm wordt het geliefde praktijken van seksuele stimulatie met gemakkelijk toegankelijk. De balm heeft een verzachtende en voedende werking, waarmee comfortabeler contact van de anus wordt ervaren.

Hoe verbetert de Anjoy Intimate Anal Care Balm het leven van onze klanten?

De Anjoy Intimate Anal Care Balm biedt een technologisch geavanceerde oplossing op het gebied van anale seks dat het mogelijk maakt om het comfort te verbeteren en de ervaring van seksuele stimulatie te maximaliseren. Het verzachtende effect maakt het voor iedereen toegankelijk om anale seks op een comfortabel en ontspannen manier te ervaren. De Anjoy Intimate Anal Care Balm maakt het ook mogelijk om seksspeeltjes te gebruiken tijdens anale seks zonder dat er irritatie optreedt.

Hoe combineer je de Anjoy Intimate Anal Care Balm met andere producten in Ladykiller.nl?

De Anjoy Intimate Anal Care Balm is het perfecte hulpmiddel dat je kan gebruiken bij elk ander seksspeeltje in onze winkel. De balm is veilig te gebruiken met elk soort seksspeeltje. Je kan ook het seksspeeltje voorbereiden door een laagje Anjoy Intimate Anal Care Balm te gebruiken voordat je begint. Hierdoor wordt het speeltje glad en kan het anale avontuur beginnen. We hebben een breed scala aan seksspeeltjes, gaande van anale highlights en tot masturbatiehulpmiddelen en strap-on's. Kijk hier maar eens bij onze productcategorieën!

Hoe reinig je de Anjoy Intimate Anal Care Balm?

De Anjoy Intimate Anal Care Balm is eenvoudig te reinigen. Was na het gebruik de anale balm af met lauw water en milde zeep. Uitsluitend gebruiken voor de externe toepassing. Na het gebruik contacten met de ogen en de vermijden. Neem contact op met je arts als er een irritatie optreedt.

Word onze klant en probeer de Anjoy Intimate Anal Care Balm!

Anale seks heeft een enorm helende effect op elk stabiliteit. De Anjoy Intimate Anal Care Balm helpt je bij het verkrijgen van een intensief, plezierig en stimulerend anale seks avontuur. De liefdevolle aandacht die je elkaar geeft met behulp van dez balm leidt tot een spiritueel verbondenheid die alleen te bereiken is met het slimme gebruik van seksspeeltjes. Dus als je klaar bent om een andere level van seksueel plezier te bereiken, probeer dan de Anjoy Intimate Anal Care Balm in onze winkel Ladykiller.nl en ervaar een betere intimate seksuele ervaring.

Naast de Anjoy Intimate Anal Care Balm hebben we ook een breed scala aan seksspeeltjes en attributen die je leven in de slaapkamer leuker, intiemer en spannender kunnen maken. Probeer als verrassing enkele van onze spannendste speeltjes zoals vibrators, anale pluggen, 's en massage apparaten. Bovendien hebben we ook verschillende soorten glijmiddel en lotions. Kijk op Ladykiller.nl voor meer informatie over onze producten en bestel vandaag nog om meteen een nieuw seksueel avontuur te beginnen.

Merk

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

4262413940007