Met Angelique – Teddy krijg je het beste seksspeeltje dat er te vinden is op de markt. Met een prachtig design, gebruiksgemak en praktische aspecten is het een ideale liefdespartner voor het aan opladen van je seksleven. Van lichte knuffels met sensuele aantrekking, tot complete set uitrusting, Angelique – Teddy kan jou alles bieden waar je naar verlangt.

Eigenschappen van Angelique – Teddy:
* Zachte en comfortabele knuffel in schattig design
* Liefdevol gezicht met prachtige, uitnodigende ogen
* voor eenvoudig hanteren
* Verstelbare lederen riem om je partner mee vast te binden
* Zachte aanwezigheid die heerlijk aanvoelt
* Ideaal voor koppels of alleen op avontuur

Wat is Angelique – Teddy?

Angelique – Teddy: De luxe Seksspeelgoed voor Jouw Seksleven

Angelique – Teddy is één van de beste seksspeeltjes op de markt. Met zijn zachte en comfortabele knuffel in een schattig design, heeft het een liefdevol gezicht met prachtige, uitnodigende ogen. Dit speeltje heeft speciale handschoenen zodat je gemakkelijk een touw of riem aan Angelique – Teddy kunt bevestigen.

Het heeft ook verstelbare lederen riemen waarmee je je partner eventueel kunt vastbinden. De zachte aanwezigheid van Angelique – Teddy voelt heerlijk aan, wat betekent dat het ideaal is voor koppels of alleen op avontuur.

Hoe gebruik je Angelique – Teddy?

Angelique – Teddy is zo ontworpen dat hij bijna elk ideaal seksueel scenario kan bevredigen. Of je nu liever je liefde of je fantasie wilt uiten, je kunt dit doen met behulp van Angelique – Teddy.

Het is ideaal voor bondage en cosplay. Je kunt Angelique – Teddy gebruiken om leuke, sensuele avonturen te beleven. Ook is het mogelijk om je liefdespartner eenvoudig vast te binden. Je ontdekt al vrij snel de mogelijkheden en komt nooit meer zonder Angelique – Teddy uit.

Voor wie is Angelique – Teddy geschikt?

Angelique – Teddy is een perfecte optie voor koppels die een peper in hun seksleven willen brengen of als je alleen een spannende avond wilt beleven. Met de zachte materialen die het heeft, is het een van de meest comfortabele speeltjes die er zijn.

Ook is het ideaal voor mensen die erover denken te . Omdat Angelique – Teddy hier speciaal voor gemaakt is, is het perfect om met de techniek te oefenen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je fouten maakt.

Hoe kan Angelique – Teddy je seksleven verbeteren?

Angelique – Teddy is een geweldig seksspeeltje dat verschillende manieren biedt om je seksleven te verbeteren. Met alle bondage-items die hierbij komen kun je totaal nieuwe sensaties ontdekken. Angelique – Teddy is zo ontworpen dat het perfect is om verschillende sekssituaties te bedenken waardoor je liefdespartner of jezelf een heerlijke ervaring kunt bieden.

Daarnaast is het erg geschikt om eenvoudig mee te experimenteren met verschillende posities en uitdagingen. Zo kun je verschillende manieren bedenken om te variëren en opwindende sekssituaties te creëren die anders nooit mogelijk waren.

Met Welke andere Speeltjes en Toys je Angelique – Teddy kan Gebruiken?

Angelique – Teddy is een erg veelzijdig speeltje waarmee je eindeloos kunt variëren met andere spelletjes en speeltjes. Denk hierbij aan vibrerende zip-sliding, kleine en handschoenen. Ook kun je verschillende verbindingsitems gebruiken om een plezierige ervaring te ervaren.

Angelique – Teddy is zo ontworpen dat het perfect past bij verschillende andere seksspeeltjes of , wat betekent dat je eenvoudiger nieuwe creatieve seksuele ervaringen kunt bereiken. Of je nu alleen bent of met je liefdespartner speelt, je zult altijd iets interessants met Angelique – Teddy kunnen ontdekken.

Hoe Reinig Je Angelique – Teddy?

Angelique – Teddy is zo ontworpen dat hij eenvoudig schoon te maken is. Je hoeft je geen zorgen te maken dat Angelique – Teddy tegen meer vuil kan aan dan je verwacht. Uit hygiënisch oogpunt is het belangrijk om het speeltje na elk gebruik schoon te maken.

Je kunt het speeltje schoonmaken met een milde zeep en een geparfumeerde reinigingsoplossing die veilig is voor het materiële oppervlak van Angelique – Teddy. Vergeet nooit om je speeltje goed schoon te maken voordat je het opnieuw gebruikt.

Probeer Angelique – Teddy en Koop het op Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een seksspeeltje dat je seksleven een oppepper en nieuwe creatieve mogelijkheden geeft, dan is Angelique – Teddy zeker de beste optie. Probeer het en ervaar wat je met het speeltje allemaal kunt doen. En als je na al de avonturen het speeltje voor echt wilt hebben, bezoek dan Ladykiller.nl. Hier kun je al het nodige voor je seksleven kopen. Koop nu Angelique – Teddy op Ladykiller.nl en ervaar wat er mogelijk is.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

,

Kleur

Barcode

883045908803, 883045908810