Angel – Kruisloos Slipje – One Size! Klaar om dit sexy kruisloze slipje te proeven? Het geweldige Angel – Kruisloos Slipje – One Size is de perfecte keuze voor iedereen op zoek naar een sexy lingerieset voor een heel magisch avondje. Klaar om het geweldige Angel – Kruisloos Slipje – One Size te ontdekken? Hier zijn enkele geweldige kenmerken:

• One Size, de perfecte pasvorm
• Ademend, voorkomt zweet en andere ongemakken
• Zacht materiaal, ideaal voor een comfortabel gevoel
• Verkrijgbaar in een collectie kleuren

Wat is Angel – Kruisloos Slipje – One Size?

Angel – Kruisloos Slipje – One Size is een sexy slipje bedacht door lingerieexperts en is een musthave voor iedereen die op zoek is naar fashion en comfort. Een kruisloos slipje, gemaakt van een zacht en ademend materiaal. Het one size model past perfect op elke vrouw.

Hoe gebruik je Angel – Kruisloos Slipje – One Size?

Angel – Kruisloos Slipje – One Size is makkelijk te gebruiken. Aan de achterkant van het slipje bevinden zich twee openingen waar je je benen doorheen kunt steken. Het slipje is zo ontworpen dat het je lichaam perfect omhult zonder enig ongemak, waardoor je optimaal comfort hebt.

Voor wie is Angel – Kruisloos Slipje – One Size bedoeld?

Angel – Kruisloos Slipje – One Size is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar iets comfortabel en sexy. Of je nu al een fan bent van lingerie of je wilt gewoon experimenteren, Angel – Kruisloos Slipje – One Size is de perfecte keuze.

Hoe kan Angel – Kruisloos Slipje – One Size je seksleven verbeteren?

Angel – Kruisloos Slipje – One Size is uitstekend voor mensen die een extra boost van zelfvertrouwen willen in hun seksuele relaties. Het is ruim en comfortabel, waardoor het je perfect omhult zonder enig ongemak. Daarnaast is het kruisloze slipje verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, waardoor je je bijzonder en mooi voelt.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Angel – Kruisloos Slipje – One Size gebruiken?

Angel – Kruisloos Slipje – One Size is geschikt voor gebruik met vele andere speeltjes en toys, afhankelijk van de voorkeuren van jou en je partner. Denkt u bijvoorbeeld aan cockrings, , speeltjes, opblaasbare knuffels, maar ook aan stijlvolle zoals haarbanden, corsets, armbanden en .

Hoe Angel – Kruisloos Slipje – One Size reinigen?

Angel – Kruisloos Slipje – One Size reinig je door het slipje op kamertemperatuur te wassen met een milde, natuurlijke zeep. Voor het drogen gebruik je geen droger, maar hang je het slipje op een lijn in de lucht. Om te voorkomen dat het slipje krimpt, stel je de wasmachine in op een laag toerental.

Word verliefd op Angel – Kruisloos Slipje – One Size en shop bij Ladykiller.nl!

Als je nog geen Angel – Kruisloos Slipje – One Size hebt, nodig ik je uit om een slipje in onze seksshop Ladykiller.nl te proberen. Je zult verliefd worden op het comfort en de mooie uitstraling. Daarnaast hebben wij een collectie van meer dan 50 en lingeriesets, om jezelf sexy te voelen. Wat let je? De seksuele volwassenwereld wacht op je!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

883045908438