Voel je comfortabeler tijdens met de Anale Trainer Set – 5 Stuks. Deze set bestaat uit 5 anale trainers van verschillende groottes die je naar wens kan gebruiken. Verschillende size trainers zorgen ervoor dat je jezelf kan voorbereiden op anale seks en een comfortabel gevoel ervaart. Ontdek in jezelf een hele nieuwe wereld vol met genot tijdens het ontdekken van anale plezier met de Anale Trainer Set – 5 Stuks.

Eigenschappen Anale Trainer Set – 5 Stuks:
• Gemaakt van veilig siliconen, super-glad en flexibel voor maximaal comfort.
• Kleur: ebony-zwart.
• Voorzien van een ingebouwde olie- en lucht-sluis.
• Verkrijgbaar in 5 maten:
o Extra Small
o Small
o Medium
o Large
o Extra Large

Wat is de Anale Trainer Set – 5 Stuks?

De Anale Trainer Set – 5 Stuks van Ladykiller.nl is een set van 5 gradueel oplopende trainers die je voorzien in een geweldige ervaring tijdens het genieten van anale seks. Gemaakt van super-zacht en veilig materialen voor optimaal comfort en een geweldige sensatie. De Anale Trainer Set – 5 Stuks is verkrijgbaar in 5 verschillende maten zodat iedereen de eigen stijl kan vinden die prettig is om mee te spelen. Met de Anale Trainer Set – 5 Stuks zal je de theoriebeker van anale seks in no-time leegdrinken vanwege de ingebouwde olie-sluis die steeds meer lucht vrijgeeft naarmate de trainer meer gebruikt wordt. Zorg ervoor dat je je anale sekservaringen op peil houdt met deze complete set.

Hoe gebruik je de Anale Trainer Set – 5 Stuks?

Gebruik altijd genoeg glijmiddel met de Anale Trainer Set – 5 Stuks om ervoor te zorgen dat het materiaal voldoende glijdt. Lucht uit de trainers kun je het beste wegnemen, voordat je de trainer gaat gebruiken door er heel voorzichtig op te drukken. Wees voorzichtig tijdens het gebruik maar doe vooral ook wat je het prettig vindt. Je zult versteld staan hoeveel sensaties je op kan doen als je met de Anale Trainer Set – 5 Stuks een beetje speelt. Bedenk voor jezelf een speelse volgorde en begin daarmee in de training. Denk er wel aan dat je een goede hygiëne in acht neemt en je speeltoys altijd goed schoonmaakt met warm water en zeep, speciaal bedoeld voor sextoys.

Voor wie is de Anale Trainer Set – 5 Stuks?

De Anale Trainer Set – 5 Stuks is voor iedereen die van anale stimulatie houdt, maar ook voor iedereen die hier nieuwsgierig naar is. De Anale Trainer Set – 5 Stuks train je hele anale gebied waardoor je ook heerlijk kan ontspannen tijdens het experimenteren en genieten. Daarnaast helpt de Anale Trainer Set – 5 Stuks mensen te verkennen die nieuwe seksuele avonturen aangaan.

Hoe kan de Anale Trainer Set – 5 Stuks je seksleven verbeteren?

Een anale sekservaring verbeteren door de Anale Trainer Set – 5 Stuks is een hele makkelijke en leuke manier om je seksleven op peil te houden. Je kan jezelf onderdompelen in een wereld vol stimulatie en genot, terwijl de trainers jou door de verschillende stappen heen helpen voordat je anale seks gaat ervaren. Je kan ook de anale Trainer Set – 5 Stuks als warm up gebruiken voordat je de gevorderde anale speeltjes gaat gebruiken. De trainers zijn verkrijgbaar in verschillende maten zodat je de maat kan kiezen die het beste bij je past.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Anale Trainer Set – 5 Stuks gebruiken?

De Anale Trainer Set – 5 Stuks is perfect te combineren met een aantal speeltjes of toys waaronder anale of . Je kan uit verschillende merken kopen, maar onze shop heeft de beste soorten van de beste kwaliteit. Pompen en kralen worden ook veel gebruikt met de Anale Trainer Set – 5 Stuks, omdat deze spannend en opwindend zijn en een verrijkte sekservaring opleveren.

Hoe moet je de Anale Trainer Set – 5 Stuks reinigen?

Om ervoor te zorgen dat de Anale Trainer Set – 5 Stuks in de beste conditie blijft is het belangrijk dat je deze verzorgt. Reinig de trainers na gebruik met onze reiniger speciaal ontwikkeld voor sextoys, warm water en een milde zeep. Zorg er ook voor dat je je speeltjes veilig opslaat zodat je gegarandeerd bent van een schone, hygiënische ervaring.

Probeer Anale Trainer Set – 5 Stuks nu bij Ladykiller.nl

Ontdek de mogelijkheden die je met de Anale Trainer Set – 5 Stuks hebt als je je seksleven op een hoger niveau wil verbeteren. Probeer de trainers uit en ervaar zelf hoe je met deze set meer anale sekservaringen op kan doen. Bestel de Anale Trainer Set – 5 Stuks nu direct bij Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518004833