Iedereen die intenser genot wil voelen in hun seksuele avonturen heeft de mogelijkheid om de Anale Pluggen – 3 stuks te gebruiken. De Anale Pluggen – 3 stuks is ontworpen om plezier te geven tijdens je seksuele activiteiten en om je seksleven een boost te geven.

Met Anale Pluggen – 3 stuks krijg je:

– 3 stuks soft siliconen anale pluggen in verschillende maten
– 5 verschillende vibratie standen
– Een subtiele en krachtige motor
– Een beetje waterbasis glijmiddel voor een langdurig en comfortabel gevoel
– Een oplaadbaar USB-kabel voor eenvoudig opladen

Wat is Anale Pluggen – 3 stuks

Anale Pluggen – 3 stuks is een set anale pluggen dat wordt aangeboden als 3 verschillende maten: groot, middelgroot en klein. Ze zijn gemaakt van zacht siliconen, wat comfortabel aanvoelt bij het invoegen. De pluggen worden voorzien van vibrerende motoren met 5 verschillende vibratie standen. De motor is krachtig, maar subtiel, zodat je een gevoel van verzadiging voelt, zonder overweldigd te worden.

Hoe kan Anale Pluggen – 3 stuks gebruikt worden?

Om het comfort en vermaak van de Anale Pluggen – 3 stuks te maximaliseren, wordt aangeraden om een beetje waterbasis glijmiddel te gebruiken voor het makkelijker invoegen. Het glijmiddel zorgt ook voor een langdurig en comfortabel gevoel. Wanneer de in is, kunt u de vibraties eenvoudig bedienen door middel van de knop onder de . De Anale Pluggen – 3 stuks is oplaadbaar via USB-kabel en is makkelijk mee te nemen.

Voor wie Anale Pluggen – 3 stuks bedoeld?

Anale Pluggen – 3 stuks is bedoeld voor iedereen die wil genieten van een avontuurlijke seksleven, en het genot wil verhogen. Het is perfect voor stellen die hun seksleven willen verrijken, maar ook voor individuele personen.

Hoe kan Anale Pluggen – 3 stuks je seksleven verbeteren?

Anale Pluggen – 3 stuks kan je seksleven verrijken door je meer genot te geven. Het genot wordt verhoogd door de gevarieerde vibratie standen en de subtiele en krachtige motor. Bovendien heeft iedere plug een andere maat waardoor je meer keuze hebt om te spelen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Anale Pluggen – 3 stuks gebruiken?

Anale Pluggen – 3 stuks kan worden gecombineerd met veel speeltjes en toys om je seksleven nog spannender te maken. Wanneer je Anale Pluggen – 3 stuks gebruikt met andere sekstoys als klemmetjes, massagers, , masturbatiehebels en cockrings zul je veel meer genot ervaren.

Hoe moet Anale Pluggen – 3 stuks schoongemaakt worden?

Anale Pluggen – 3 stuks moet minstens één keer per maand worden schoongemaakt. Voor het schoonmaken van de pluggen is het eenvoudig om ze schoon te maken met lauwwarm water en een mild reinigingsmiddel. Laat de anale pluggen aan de lucht drogen met een schone doek. Na het schoonmaken kunt u de pluggen afdrogen met een schone doek.

Probeer Anale Pluggen – 3 stuks en koop ze bij Ladykiller.nl

Anale Pluggen – 3 stuks zal je seksleven een boost geven als je op zoek bent naar avontuur. Probeer de pluggen, zodat je kunt genieten van de intensere sensaties die het biedt. Koop eenvoudig de Anale Pluggen – 3 stuks bij één van de seksshops met de beste selectie van sekstoys en , Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518027566