Anale Beginner Kit is een seksspeeltje dat ideaal is voor beginners die klaar zijn om nieuwe oppervlakken van seksueel plezier te verkennen. De kit bevat drie verschillende plugs en vibrerende pootjes met elk hun eigen kenmerken om het ultieme verkennen van anale activiteiten te vergemakkelijken. De Anale Beginner Kit is ook perfect voor alle andere gevestigde anale liefhebbers die op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun belevenis te verhogen en hun seksuele verbeelding te expanderen.

Wat is de Anale Beginner Kit?

De Anale Beginner Kit is een seksspeeltje dat perfect is voor beginners en voor gevestigde anale liefhebbers die nieuwe uitdagingen willen verkennen. Het bevat drie verschillende soorten pluggen, die elk verschillende vormen, maten en gewichten hebben. Daarnaast bevat het pakket vibratiepoppen die de ultieme stimulatie van anale ervaringen bieden. Elke vibratiepop heeft 7 unieke vibratiefuncties, waardoor de sensatie net zo soepel als wenselijk is.

Hoe gebruik je Anale Beginner Kit?

Begin met het degelijk vasthouden van de vibratiepop of plug op zijn plaats met de ringwangen zodat uw vinger dit vasthoudt. Voeg vervolgens een kleine hoeveelheid glijmiddel toe voor meer comfort en soepelheid. Beide onderdelen van de Anale Beginner Kit zijn vervaardigd van zacht, -safe siliconen met een zijdezachte coating, dus u kunt er gerust van zijn dat uw zachte huid niet beschadigd zal worden. Voel je vrij om een ​​vibratiestand te kiezen die het beste bij je stemming past, of wissel tussen de verschillende vibratie-instellingen voor meer diversiteit en opwinding.

Voor wie is Anale Beginner Kit bestemd?

De Anale Beginner Kit is perfect voor elke beginner of leek die toe is aan een nieuwe ervaring. De bekabelde designs maken de kit ongekend gebruiksvriendelijk en veilig. Ook gevestigde anale liefhebbers kunnen gebruik maken van de Anale Beginner Kit, omdat deze in staat is om een ​​nieuwe dimensie aan sexueel plezier te bieden die nieuw en vers is, elke keer dat hij gebruikt wordt.

Hoe verbetert de Anale Beginner Kit je seksleven?

De Anale Beginner Kit is het perfecte speeltje om je seksleven te verbeteren en te verrijken. Elke vibratiepop of plug is speciaal ontworpen om je een ongeëvenaard seksueel plezier te bieden. Daarnaast biedt de Anale Beginner Kit de mogelijkheid om je seksuele verbeelding te expanderen, waardoor je verbondenheid en intieme relaties met je partner verbeteren.

Met welke andere speeltjes of toys kan je Anale Beginner Kit gebruiken?

De Anale Beginner Kit is geweldig om samen te worden gebruikt met alle andere seksspeeltjes en -toys die u bij Ladykiller.nl kunt kopen, zodat je je seksspeeltjes kunt combineren en variatie kunt creëren. Maak je Anale Beginner Kit gereed, voeg wat glijmiddel toe, combineer verschillende vibratiefuncties met andere seksspeeltjes en speel met jouw seksuele verbeelding om oneindige combinaties van plezier te maken.

Hoe reinig je Anale Beginner Kit?

Houd, zoals bij alle seksspeeltjes veilig gebruik in het achterhoofd. We raden aan om elke speelse sessie enkele maal te reinigen met warm en lauw water en milde zeep (Zorg ervoor dat je seksspeeltje eerst afgekoeld is voordat je het begint te wassen en drogen). Doe vervolgens een klein beetje toy cleaner en isopropylalcohol voor extra veiligheid op het seksspeeltje en u kunt er zeker van zijn dat al uw speeltjes hygiënisch en schoon zijn voor de volgende keer dat u ze gaat gebruiken.

Koop de Anale Beginner Kit!

Als je klaar bent om je seksleven te verrijken met de Anale Beginner Kit, hoef je niet meer verder te zoeken. Ladykiller.nl biedt de meest uitgebreide voorraad Anale Beginner Kits met het beste van de beste speeltjes en toys. Neem een ​​kijkje in onze seksshop en laat je verrassen door het grote assortiment, het aanbieden van ongekende prijzen en de vriendelijke service. Neem de stap naar het verkennen van nieuwe kennis en plezier en stel vandaag de perfecte Anale Beginner Kit samen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060274221544