Anal Superglide Warming Liquid Pleasure – Waterbased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml

Open poorten naar onvergetelijke sensaties!

Bij Ladykiller.nl bieden we onze klanten een brede selectie van intieme speeltjes die hun levenspad spannend en aantrekkelijk kunnen maken. De Anal Superglide Warming Liquid Pleasure – Waterbased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml is één van de meest unieke en effectieve lubrificatievloeistoffen die u op onze winkel kunt kopen. Perfect geschikt voor anal koppelingssessies, verwarmt deze smeuïge vloeistof de liefdestouwen waarmee koppels meer warmte en intimiteit kunnen ervaren.

De voordelen van Anal Superglide Warming Liquid Pleasure – Waterbased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml

  • Verwarmende formule die lang houdt voor meer intimiteit en bevrediging
  • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, dus veilig te gebruiken
  • Biedt een verfrissend en verwarmend gevoel dat garant staat voor een sensuele ervaring
  • Geen residu en gemakkelijk afwasbaar
  • hypoallergeen, parabenen- en glycerinevrij

Wat is Anal Superglide Warming Liquid Pleasure – Waterbased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml?

Anal Superglide Warming Liquid Pleasure is een gepatenteerde lubrificatiemiddel met een verwarmende formule die bij anal koppelingen een verfrissend en verwarmend gevoel biedt. Het wordt uitgebracht in een handige verpakking van 100 ml die gemakkelijk te gebruiken is en in kleinere porties te gebruiken, afhankelijk van de behoeften van het koppel. Het wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten en is daarom veilig voor gebruik.

Met zijn hypoallergeen, parabenen- en glycerinevrije formule biedt het koppels een ultrasoepel en comfortabel glijmiddel. Superglide Anal Warming Liquid Pleasure is ongeparfumeerd voor meer flexibiliteit met andere smaken of parfumsakes. Door het verwarmende effect hebben koppels een meer tevreden gevoel van bevrediging en een nieuwe dimensie van warmte en intimiteit.

Hoe gebruik je Anal Superglide Warming Liquid Pleasure – Waterbased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml?

De Anal Superglide Warming Liquid Pleasure wordt aangebracht op het gebied dat moet worden gesmeerd. Afhankelijk van de unieke behoeften van het koppel, kan zo veel worden aangebracht. Omdat het watergebaseerd is in plaats van vetgebaseerd, is het gemakkelijk afwasbaar met lauw water en zeep zonder residu.

Omdat het uitsluitend is gemaakt met natuurlijke ingrediënten, is het veilig om te gebruiken op alle intieme plekken. Het koppel kan het combineren met andere speeltjes zoals of dildos en Anal Superglide Warming Liquid Pleasure is ook te gebruiken met en latex steriliseren om te voorkomen dat de condoom breekt.

Voor wie is Anal Superglide Warming Liquid Pleasure – Waterbased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml geschikt?

Anal Superglide Warming Liquid Pleasure is zacht en gemakkelijk te gebruiken voor alle koppels die hun ervaring spannender willen maken. Of je nu een anal beginner bent of een ervaren anal koppelaar, Anal Superglide Warming Liquid Pleasure geeft je een tevreden gevoel van frisse verwarming die perfect is voor anal koppeling.

Dit warme liquid pleasure glijmiddel is hypoallergeen, parabenen- en glycerinevrij, dus je hoeft je geen zorgen te maken over irritatie of allergische reacties. Het koppel zal vervolgens meer plezier hebben in hun partneravonturen.

Hoe kan Anal Superglide Warming Liquid Pleasure – Waterbased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml het leven van onze klanten verbeteren?

Anal Superglide Warming Liquid Pleasure is ideaal voor koppels die hun anaal koppelingsavonturen aantrekkelijker of spannender willen maken. Het frisse en verwarmende koppeleffect brengt warmte en intimiteit in het spel die perfect is voor een avontuurlijke partnerreis.

Koppels kunnen dit unieke glijmiddel combineren met andere speeltjes van Ladykiller.nl, zoals vibrators, dildo's of analtoys. Om het te reinigen, spoel je het gebied af met lauw water en zeep, waardoor geen irriterend residu achterblijft.

Waarom Anal Superglide Warming Liquid Pleasure – Waterbased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml proberen?

Als je op zoek bent naar een nieuw avontuur of een uniek speeltje dat je leven als koppel spannender kan maken, dan is de Anal Superglide Warming Liquid Pleasure precies wat je zoekt. De ingrediënten zijn veilig en gemakkelijk afwasbaar, zodat je met een gerust hart kunt experimenteren waar je ook maar wilt.

Het unieke verwarmingsvermogen van de Anal Superglide Warming Liquid Pleasure heeft een aangename frisheid en verwarmende intimiteit in seksuele relaties, waardoor koppels meer sensuele energie hebben tijdens de partnerreistocht. Neem een kijkje in onze winkel Ladykiller.nl en ontdek alle andere categorieën speeltjes waarmee je je leven in de slaapkamer kunt verrijken.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342003475