De Anal Probe Prostaat No.2 is een die speciaal is ontworpen om meer plezier te beleven tijdens het spelen. Met zijn lenige, gevormde steel en trillingen, is de dildo goed bestand tegen de meest intieme gewaarwordingen. Of je nu van experimenteren, van richting en diepte wisselen, of van krachtigere sensaties houdt, je kunt Anal Probe Prostaat Dildo No.2 gebruiken om je anale leven te verrijken.

Wat is Anal Probe Prostaat Dildo No.2

Anal Probe Prostaat Dildo No.2 is een anale speeltje dat gebruik maakt van de beste materialen. De dildo is gemaakt van medisch silicone en is BPA-vrij. Het is zacht en flexibel, zodat je kunt genieten van een comfortabele en veilige sessie. De dildo heeft een gladde afwerking om te voorkomen dat hij bij gebruik lastig te controleren is.

De dildo heeft een gebogen steel die is gemaakt van stevig staal. Naast dat de pikant in elke richting gemakkelijk is te verstellen, heeft deze steel ook side-by-side vibratie. Met zijn trillingen kun je je anaal spel verbeteren en intenser maken.

Hoe gebruik je Anal Probe Prostaat Dildo No.2?

De dildo kan met of zonder glijmiddel worden gebruikt. Breng eerst wat glijmiddel aan voordat je begint met het gebruik van Anal Probe Prostaat Dildo No.2. Voer het rustig en langzaam in. Je kunt met je handen helpen of een apparaat hebben om de inwerking te vergemakkelijken.

Als je het gevoel krijgt dat er nog maar weinig nodig is om tot een aangename sensatie te komen, draai de vibraties aan. Dit kan je gevoel intenser maken en brengt een andere, verrassende factor in je seksspeeltje.

Voor wie is de Anal Probe Prostaat Dildo No.2?

De Anal Probe Prostaat Dildo No.2 is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, en is ideaal voor analisten van alle niveaus die op zoek zijn naar extreme stimulatie. Omdat deze dildo ook speciaal is ontworpen voor het strelen van de prostaat, is hij ideaal voor mannen die op zoek zijn naar een manier om hun seksleven te verrijken.

Hoe kan Anal Probe Prostaat Dildo No.2 je seksleven verbeteren?

Dit anale speeltje biedt je de mogelijkheid om je sensaties te verbeteren en tot nieuwe gevoelens te komen. Door de trillingen toe te voegen, krijg je een diepere en krachtigere stimulatie. Het is een van de meest authentieke seksspeeltjes omdat het je helpt om je seksuele vezels te kalmeren en bevrediging te vinden.

Met welke andere toys en speelgoed kun je Anal Probe Prostaat Dildo No.2 gebruiken?

Je kunt Anal Probe Prostaat Dildo No.2 gebruiken als je graag alleen of met je partner seks hebt. Het maakt niet uit of je anaal- of vaginaal speeltjes gebruikt, beide soorten speeltjes kunnen worden gecombineerd met de dildo. De dildo is perfect om te combineren met kleinere , massage apparaten, zuigcupons of penisringen.

Wat is de beste manier om Anal Probe Prostaat Dildo No.2 te reinigen?

Als je Anal Probe Prostaat Dildo No.2 wilt reinigen, kun je het beste warm water en een toy cleaner gebruiken. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen en vergeet niet om de inwendige caviteit goed te reinigen. Smeer enkele druppels glijmiddel rond het speeltje en reinig het met een vochtige doek. Als je klaar bent, droog je de dildo goed af met een schone handdoek.

Probeer Anal Probe Prostaat Dildo No.2 uit en bestel nu online in de seksshop Ladykiller.nl

Wil je een anale dildo met een gebogen steel en trillingen? Dan is de Anal Probe Prostaat Dildo No.2 precies wat je zoekt. Je kunt deze dildo gebruiken om je anale ervaring te verbeteren. Bovendien is het gemaakt van hoogwaardige materialen die je rustig en in comfort kunnen gebruiken. Vergeet daarnaast niet om de dildo goed schoon te maken als je klaar bent met gebruik.

Bestel de Anal Probe Prostaat Dildo No.2 nu online in de seksshop Ladykiller.nl en verrijk je seksspeeltjescollectie met deze unieke anale dildo.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8718627529379