Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug

Verbeter jouw seksleven met de Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug

De Platinum – Saddle Vibrerende Plug van Ladykiller.nl zal je seksleven naar geweldige nieuwe niveaus tillen. Deze volwaardige anaal plug zit boordevol unieke, stijlvolle en elegante functionaliteiten die je sekservaring aanzienlijk zullen verbeteren!

De Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug is ideaal voor beginnende en ervaren anaalgamers. Het is gemaakt van liefdevol silicoon van medische kwaliteit, waardoor het een supergladde, veilige, en ultra-comfortabele ervaring garandeert. Er is sprake van een slanke en verfijnde diamantmotief in reliëf die extra stimulatie biedt en je de sensatie geeft dat je tot in het oneindige wordt geplant.

Eigenschappen van de Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug

  • Gemaakt van liefdevol zachte silicoon van medische kwaliteit die extra comfort biedt.
  • Uitgerust met een modulair motief in reliëf dat extra stimulatie biedt.
  • Ingebouwde met 4 sterke vibrerende standen die voor veel opties zorgen.
  • Gemakkelijk te beheren met alleen een druk op de knop.
  • Waterdicht en gemakkelijk te reinigen.
  • Lichaamveilige materialen die zowel met waterbasis als siliconenbasis kunnen worden gecombineerd.

Wat is de Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug?

De Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug is een volwaardig en elegant anal plug die zorgt voor een opwindende en intens intieme ervaring. Het is gemaakt van een veilig materiaal met een medische kwaliteit silicoon met een een verfijnd motief in reliëf voor extra stimulatie. De anal plug is krachtig en heeft 4 sterke vibrerende standen die gemakkelijk kan worden bediend met alleen knop.

De Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug is ontworpen om optimaal comfort te bieden aan allerlei soorten anaalgamers, van beginnende gebruikers tot ervaren liefhebbers. De Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug is klein en compact en gemakkelijk te transporteren en te verbergen.

Hoe gebruik je de Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug?

De Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug is perfect voor zowel ervaren als beginnende anaalgamers. Voordat je het gaat gebruiken, is het belangrijk om je anus en plug grondig te wassen met warm water en speciale toy-reiniger. Breng vervolgens een ferme waterbasis of siliconenbasis glijmiddel aan om het inschrijven van de plug te vergemakkelijken.

Probeer langzaam met uw vinger in te lopen. Als je eenmaal de plug binnen bent, kun je de vibraties naar hartenlust regelen met de eenvoudige bediening van de knop. Het analplugontwerp creëert opties voor zowel solo- als partnerseks. Zorg ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over het verlies van de plug, omdat het het ontwerp is zo dat hetemen blijft zitten.

Voor wie is de Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug geschikt?

De Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug is de perfecte keuze voor beginnende en ervaren anaalgamers. Ervaar de sensatie die een plug je kan bezorgen, of breng je seksleven naar een hoger niveau door dynamische vibratie te combineren met een plug.

De Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug is ook een geweldige keuze voor koppels die hun ervaring wilden verlevendigen door een mix te creëren van vibrerende afstandsbediening. De plug is waterdicht en gemakkelijk te reinigen en speciaal ontworpen om buitengewone sensaties en opties te bieden.

Waarom zouden onze klanten de Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug moeten proberen?

Onze klanten zouden de Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug moeten proberen om hun seksleven naar een volgend niveau te tillen. De Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug is ideaal voor koppels die hun ervaring wilden verlevendigen door een mix te creëren van vibrerende afstandsbediening. De opwindende mix van dynamische vibratie en anaal stimulerende technologie biedt u een buitengewone sensatie en wil verkennen met een plug.

De Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug is klein en licht van stuk en gemakkelijk te vervoeren. Het is ook waterdicht, waardoor het eenvoudig te reinigen is. De Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug is ook perfect om te combineren met andere speeltjes uit onze winkel voor een extra variationsaanbod.

Probeer de Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug uit en verlevendig je slaapkameravonturen

Als je dingen in je slaapkamer leuker wilt maken met de Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug, zit je bij Ladykiller.nl goed. Koop de Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug en verken met je partner, of jezelf, de mogelijkheden van anale verkenning met een plug.

Daarnaast bieden we ook nog een groot aanbod aan speeltjes in verschillende categorieën aan; van verleidelijke & beauty stuff tot elegant lingerie en speeltjes zoals en cockrings. We hebben ook uitgebreide selectie van dubbele dildos, kleurrijke kralen en inheemse instrumenten die spannende seksspeeltjes zijn die kunnen helpen je taal van passie te verrijken.

Gebruik de Anal Adventures Platinum – Saddle Vibrerende Anaal Plug met speciale glijmiddelen en je sekservaring zal nooit meer hetzelfde zijn! Bezoek Ladykiller.nl en ervaar al deze heerlijke sensaties!

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Populariteit

Barcode

819835026433