Introductie Anal Adventures – Basic Anaal Plug – Small

Opzoek naar een anale ervaring die zowel comfortabel als intiem toch provocerend is? Ladykiller.nl hoort je! Onze - Basic Plug- Small is een perfecte combinatie van draagbaarheid, stimulatie en kostenbesparing. Deze basic anaalplug is klein, dun en makkelijk te dragen en daardoor ideaal voor beginnende anale spelers. Geen added extravette of overmatige nodig. Bij Anal Adventures – Basic Anaal Plug – Small voel jij je direct op je gemak, zelfs bij eerste keer spelen.

Eigenschappen van Anal Adventures – Basic Anaal Plug – Small

Hieronder vind je een lijst van eigenschappen van de Anal Adventures – Basic Anaal Plug – Small:

  • Gemaakt van siliconen dat zacht aanvoelt en warm wordt als het lichaamstemperatuur bereikt.
  • Handig, draagbaar en perfect voor beginnende anale spelers.
  • Soepel en makkelijk in te voeren, zonder toegevoegde of extra glijmiddel nodig.
  • Veilig en verantwoord, kan extern worden afgeveegd met warm water en zeep en wordt geleverd met een veiligheidshandvat voor gemakkelijk uitersten.
  • Licht en discreet. Voor transport is het te vervouwen in een kleine plastic hoes.
  • In vijf verschillende maten en kleuren verkrijgbaar.

De Anal Adventures – Basic Anaal Plug – Small

De Anal Adventures – Basic Anaal Plug – Small is een kleine, dunne anale plug gemaakt van siliconen, die perfect is voor beginnende anale spelers of mensen die een intieme ervaring zoeken. De dunne plug heeft een leuk design en comfortabele handvat voor gemakkelijk verwijderen – wel zo handig als je midden in actie bent! Gebruik deze plug in combinatie met andere speeltjes of op zich en je zult de fantastische sensaties ontdekken.

De Anal Adventures- Basic Anaal Plug- Small is eenvoudig te gebruiken. Voordat je de plug gaat gebruiken, kun je het beste een glijmiddel gebruiken om het gemakkelijker en aangenamer te maken. Voer de plug heel rustig en stapsgewijs in, laat je lichaam wennen aan de plug – als je midden in het spel bent, kun je de bewegingen versterken of variëren – en verwijder de plug weer heel rustig.

Hoe kan de Anal Adventures – Basic Anaal Plug – Small jouw leven in de slaapkamer verbeteren?

De Anal Adventures – Basic Anaal Plug – Small is het perfecte speeltje voor iedereen die opzoek is naar wat extra stimulatie – of je nu een beginnend anale speler bent of al geroutineerd bent. Erg leuk om de plug te combineren met andere speeltjes, zoals of dildo's voor een extra spannende ervaring. Tegelijkertijd kun je zo ook je orgasme versterken.

Als je graag wat dichterbij komt van de analoge ervaringen, dan is de Anal Adventures – Basic Anaal Plug – Small het ideale speeltje. Het makkelijke transport maakt deze plug perfect voor koppels die veel van huis zijn of zelfs meenemen op reis.

Hoe moet je de Anal Adventures – Basic Anaal Plug – Small reinigen?

Net als alle andere speeltjes was ook de Anal Adventures – Basic Anaal Plug – Small met warm water en zeep en het extern afvegen met een schone doek. Laat de plug goed opdrogen voor het opbergen. Vergeet niet dat je de plug met een glijmiddel moet gebruiken om irritatie te voorkomen. Gebruik hierbij altijd een waterbasis glijmiddel, omdat siliconen glijmiddel schadelijk kan zijn voor het materiaal.

Waarom zou je de Anal Adventures – Basic Anaal Plug – Small proberen?

De Anal Adventures – Basic Anaal Plug – Small is ideaal voor beginnende en meer geroutineerde anale spelers. Met zijn handige, draagbare design is deze plug de ideale manier om de verscheidenheid aan anale ervaringen te ontdekken. Bij Ladykiller.nl hebben we een breed scala aan speelse speeltjes, van vibrators, dildo's tot anale pluggen, waarmee iedereen – beginner of gevorderd – zijn of haar leven in de slaapkamer meer spannender en plezieriger kan maken. Kom langs in onze winkel en ontdek je eigen avontuur!

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

819835024972