Anaal Glijmiddel – 120 ml

De functies en voordelen

Bij Ladykiller.nl verkopen we de – 120 ml, het meest populaire glijmiddel voor anale seks. Ons glijmiddel is ideaal om je ervaring in de slaapkamer op te vijzelen om het nog spannender te maken! Het bestaat uit een mix van natuurlijke ingrediënten en is 100% veilig om te gebruiken. Het bestaat uit wasachtige bestanddelen die er om bekend staan dat ze effectief glijmopwekkend zijn en het zo gemakkelijker voor u maken om erin of eruit te glijden. Ons glijmiddel is ook heel goed voor intieme massage, ideaal voor avonden vol verwennerij met uw partner.

Ons glijmiddel is hypoallergeen, wat betekent dat het geen schadelijke stoffen bevat die allergische reacties kunnen veroorzaken. Het kan op alle seksspeeltjes van Ladykiller.nl worden gebruikt, inclusief siliconelliën, latex, rubber en metaal. Onze Glijmiddel – 120 ml is ook 100% vegan-vriendelijk, dus er zijn geen dieren aan te pas gekomen in het productieproces. En omdat het gemaakt is met kwalitatieve, natuurlijke ingrediënten, zal het niet duur voor je portemonnee zijn!

Eigenschappen van de Anaal Glijmiddel – 120 ml

-Hypoallergeen
-Gemaakt met kwalitatieve, natuurlijke ingrediënten
-100% veilig te gebruiken
-Geen schadelijke stoffen
-Geschikt voor alle seksspeeltjes
-Vrij van dieren
-Geschikt voor intieme massage
-Geschikt voor alle soorten glijmiddel

Wat is de Anaal Glijmiddel – 120 ml?

De Anaal Glijmiddel – 120 ml van Ladykiller.nl is een all-in-one-glijmiddel, geschikt voor anale seks, intieme massage en voor het gebruik van seksspeeltjes vanaf 120 ml. Het is 100% veilig te gebruiken en gemaakt met kwalitatieve, natuurlijke ingrediënten, hypoallergeen en vrij van dieren. Het is vrij van schadelijke stoffen en schadelijke bacteriën en het glijdt gemakkelijk in en uit.

Hoe kun je de Anaal Glijmiddel – 120 ml gebruiken?

Als je Anaal Glijmiddel – 120 ml van Ladykiller.nl gebruikt, is het belangrijk dat je de gedetailleerde gebruiksaanwijzing goed leest. Allereerst is het belangrijk dat het seksspeeltje goed gereinigd en gedesinfecteerd is. Om je te helpen, hebben we een aantal van onze produkten ontworpen met alleen maar antiseptische ingrediënten. Vervolgens kun je een leuk bedrag van de Anaal Glijmiddel – 120 ml aanbrengen op het speeltje en je intieme zone. Er zijn een aantal intieme gebieden op het vrouwelijke lichaam waar extra glijmiddel nodig is. Breng dit ook aan met ons glijmiddel.

Voor wie is de Anaal Glijmiddel – 120 ml geschikt?

Onze Anaal Glijmiddel – 120 ml is in alle opzichten geschikt. Het is gemakkelijk te gebruiken voor alle intieme gebieden, en het kan ook gebruikt worden met alle vormen van seksspeeltjes. Ons glijmiddel is 100% vegan-vriendelijk, hypoallergeen en veilig voor alle gebruikers. Het kan zelfs door koppels worden gebruikt voor het spelen met rollenspellen.

Hoe kan de Anaal Glijmiddel – 120 ml het leven van onze klanten verbeteren?

De Anaal Glijmiddel – 120 ml van Ladykiller.nl kan het leven van onze klanten aanzienlijk verbeteren! Het kan worden gebruikt voor intieme massage, rollenspel en het gebruik van verschillende seksspeeltjes. Het bestaat uit een mix van natuurlijke ingrediënten waardoor het comfortabel en veilig is in gebruik. Door de Anaal Glijmiddel – 120 ml te gebruiken, kan je een veel betere en meer efficiënte seksuele ervaring hebben dankzij het extra glijgemak!

Hoe kunnen klanten de Anaal Glijmiddel – 120 ml combineren met andere speeltjes in onze winkel?

Je kunt de Anaal Glijmiddel – 120 ml van Ladykiller.nl met veel speeltjes in onze winkel combineren om de ervaring op te vijzelen. Ons glijmiddel is geschikt voor alle soorten seksspeeltjes, van vingerpoppen tot anale dildo's. Je kunt er ook veel druppels van aanbrengen op verkoelende en stimulerende middelen voor extra intensiteit. Als je ons glijmiddel gebruikt, is het ook belangrijk om het speeltje goed te reinigen na gebruik.

Hoe moeten klanten de Anaal Glijmiddel – 120 ml reinigen?

Als je klaar bent met je seksuele ervaringen, is het belangrijk om de speeltjes en het glijmiddel goed te reinigen voordat het weggegooid wordt. Na het gebruik van de Anaal Glijmiddel – 120 ml kun je het speeltje en de glijmiddel in warm water afspoelen met een antibacteriële zeep. Spoel het goed af met warm water en meteen daarna met koud water zodat alle bacteriën en vuil uit het speeltje verwijderd worden.

Maak van je slaapkamer een magische plek met de Anaal Glijmiddel – 120 ml van Ladykiller.nl!

Heb je de smaak te pakken? Ladykiller.nl verkoopt nog meer spannende speeltjes die het leven in de slaapkamer leuker kunnen maken. Gay-seksspeeltjes zoals , en dildo's, homocouples seksspeeltjes zoals dubbele dildo's, oorbellen en strap-ons, of voor koppels seksspeeltjes zoals houders en vibrators die je met je partner kunt gebruiken.

Bij Ladykiller.nl voorzien we iedereen van de kwalitatieve crowdfundingers die je nodig hebt om je gevoel van genot te vergroten. Door de Anaal Glijmiddel – 120 ml te gebruiken, kun je de diepe gevoelens ervaren die je normaal niet in je slaapkamer meemaakt. Wacht niet langer, probeer de Anaal Glijmiddel – 120 ml en tal van andere seksspeeltjes uit in onze winkel!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Barcode

782421059989