Met de Amia Miley – Vagina Masturbator 3D krijg je een ultra realistische sekservaring, die je sextoy ervaringen naar een geheel nieuw level brengt. Deze 3D masturbator is gemaakt van een hoogwaardig siliconen materiaal en heeft rillen en ribbeltjes voor extra stimulatie, waarmee de buitengewone realistische sensatie optimaal wordt benut. Deze sextoy is naadloos afgewerkt voor een stimulatie. Met de Amia Miley – Vagina Masturbator 3D ervaar je similariteit en gevoel met een echte vagina, dankzij de realistische feiten en producteigenschappen.

Wat is de Amia Miley – Vagina Masturbator 3D

De Amia Miley – Vagina Masturbator 3D is een revolutionaire sextoy, gemaakt van hoogwaardig siliconen, waardoor het gemakkelijk in te knijpen en te massateren is. Dankzij de innovatieve technologie van de productfabrikant, is de zelfs afzonderlijk afzonderlijk verwerkt in het product, waardoor een optimaalisme wordt benut voor een realistische sekservaring. Het product is 33 centimeter lang en heeft een diameter van 5 centimeter. Doordat de kleur van het materiaal donkerrood is, heb je visueel een echte clitoris.

Hoe kan je de Amia Miley – Vagina Masturbator 3D gebruiken 

De Amia Miley – Vagina Masturbator 3D is comfortabel, gemakkelijk en intens te gebruiken. Het is aan te raden om het product eerst te spoelen met warm water en het daarna in te smeren met een waterbasis glijmiddel voor een soepele penetratie. Vervolgens kunnen de ribbeltjes en rillen optimaal benut worden door het in te knijpen op en rond je penistop. Het ultradunne materiaal maakt het hierdoor mogelijk om je partner of jezelf overal te plezieren.

Voor wie is de Amia Miley – Vagina Masturbator 3D bedoeld? 

De Amia Miley – Vagina Masturbator 3D is bedoeld voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een discrete masturbator die een realistische ervaring geeft. De die de product biedt, zorgt voor een verheven ervaring zonder dat je aan de kwaliteit inboet. Met de Amia Miley – Vagina Masturbator 3D kan je partner of jijzelf discreetmasturberen, overal ter wereld.

Hoe kan de Amia Miley – Vagina Masturbator 3D je seksleven verbeteren? 

De Amia Miley – Vagina Masturbator 3D kan je seksleven verbeteren door het intense gevoel dat het geeft. Wees verzekerd dat je nooit meer klaar zult zijn voor het intense gevoel datje krijgt van penetratie. Dankzij de realistische clitoris, ribbeltjes en rillen, zorgen deze realistische eigenschappen ervoor dat je een meer intense ervaring krijgt. Bovendien kun je multiple orgasmes bereiken tijdens solo of partner seks.

Met welk speeltjes en toys kan je de Amia Miley – Vagina Masturbator 3D gebruiken?

De Amia Miley – Vagina Masturbator 3D kan perfect gecombineerd worden met alle sextoys, speeltjes en buitentoys. Je kan het gebruiken in combinatie met Butt Plugs, , Sets, Cockrings, Penis Pompen, , Speeltjes, , Plesbitis, en andere sextoys. Het maakt niet uit met welke speeltjes of sextoys je de Amia Miley – Vagina Masturbator 3D combineert, de optimale sensatie blijft dezelfde.

Hoe moet de Amia Miley – Vagina Masturbator 3D gereinigd worden?

De Amia Miley – Vagina Masturbator 3D moet na elk gebruik met warm water en een toy cleaner gereinigd worden. Niet alleen voor hygiënische redenen, maar ook voor hygiënische doeleinden. Ook als je de Amia Miley – Vagina Masturbator 3D gebruikt voor anale stimulatie, is het belangrijk om deze goed te reinigen, zodat bacteriën en mogelijke infecties worden voorkomen. Na het reinigen, kan je de Amia Miley – Vagina Masturbator 3D met een licht deppen met een schone doek en het droog maken.

Waarom zou je de Amia Miley – Vagina Masturbator 3D moeten proberen en bij Ladykiller.nl kopen? 

Bij Ladykiller.nl bieden we een no-nonsense shopping ervaring aan onze klanten. Wij bieden een unieke selectie van sextoys, gaande van , vibrators, vibrerende dildos, bondage sets en andere en vrouwen. Alleen het beste staat hier gegarandeerd, zodat je met gemoedsrust kunt winkelen. Wij begrijpen ook dat het belangrijk is dat je privacy gewaarborgd is. Al onze verzendingen worden discreet verzonden, zonder onze merknaam erop te vermelden en zonder schaamte. Daarnaast bieden wij een grote selectie aan speeltjes en toys die perfect gecombineerd kunne worden met de Amia Miley – Vagina Masturbator 3D. Wat wacht je nog? Ga naar Ladykiller.nl en ervaar vandaag nog wat de Amia Miley – Vagina Masturbator 3D voor je seksleven kan betekenen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

796167830993