Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator brengt de ultieme seksuele ervaring naar uw slaapkamer. Met een verrassend realistisch, uitwisselbaar en sopvrij sleeve, twee knoppen met verschillende standen en een revolutionaire verwarmingsfunctie, de Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator is een uniek orgasme briljant dat de grenzen van uw seksleven verlegt.

Eigenschappen Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator:
– Verrassend realistisch sleeve met uitwisselbare, sopvrije coating
– Twee knoppen met verschillende standen
– Revolutionaire verwarmingsfunctie
– Verbeterd door middel van realistische gezichtspunt

Wat is de Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator?

Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator is een revolutionaire e-sextoy die bestaat uit een verrassend realistisch sleeve met een uitwisselbare, sopvrije coating. De toys is voorzien van twee knoppen om de beste bewegingen en verschillende standen te controleren. Daarnaast biedt de toy een revolutionaire verwarmingsfunctie. De verwarmingsfunctie imiteert de lichaamstemperatuur, zodat je het gevoel krijgt in je eigen armen te zijn. Bovendien is de masturbator verbeterd door middel van een realistisch gezichtspunt voor een ongeëvenaarde ervaring.

Hoe wordt Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator gebruikt?

Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator is ontworpen om het meest realistische en complete seksuele avontuur van uw leven te creëren. De toy heeft twee knoppen voor het controleren van verschillende vibraties. Door de knoppen te bedienen, kunt u de bewegingen personaliseren, waardoor u het meest intense seksuele genot krijgt. De revolutionaire verwarmingsfunctie warmt het sleeve op naar 38°C, de temperatuur van menselijke lichaam. De verwarmingsfunctie maakt dat het vocht in de buurt van de huid wordt verwarmd voor meer realistische gevoelstherapie.

Voor wie is Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator bedoeld?

Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator is bedoeld voor mannen met een sterke interesse in het zoeken naar nieuwe seksuele ervaringen. Maar het kan ook gebruikt worden door starters die op zoek zijn naar een veilige, intieme manier om seksuele avonturen te beleven. De toy levert een verscheidenheid aan sensuele sensaties die samen komen om ervoor te zorgen dat u net zo veel controle hebt over de bewegingen als u wenst.

Hoe kan Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator je seksleven verbeteren?

Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator is een fantastisch seksueel toestel dat kan helpen ën en verlangens te vervullen, voordat je je de avonturen en bewegingen met je partner waagt. De toy heeft twee knoppen met verschillende standen voor het regelen van verschillende populaties. Dit maakt het mogelijk om bepaalde bewegingen meer controle over de intensiteit te hebben. De revolutie omarmt ook de verwarmingsfunctie die het gevoel van echt vlees echt aanmoedigt.

Met welke andere speeltjes of toys kan ik Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator gebruiken?

Met Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator kun je een diverse sekservaring creëren. Hierbij kun je diverse speeltjes en toys van toepassing zijn. Denk hierbij aan en 's. Voor extra vermaak kun je ook kiezen voor kinky zoals bindstellen, stocks en fetisj kleding. Of je kunt gay of lesbische speeltjes gebruiken of extra stimulans toepassen met lube, poppers of huidverzorgingsproducten voor mannen.

Hoe moet de Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator gereinigd en onderhouden worden?

Het is in het belang van uw eigen gezondheid en hygiëne dat u goed vasthoudt aan het schoonmaken en onderhouden van uw Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator. Omdat het sleeve een revolutionaire, sopvrije coating heeft, kun je het is vrij eenvoudig te reinigen. Gebruik een vochtige doek en milde zeep om het sleeve schoon te maken. Laat het sleeve volledig droog zijn voor de volgende sessie.

Raden wij aan de klant aan om Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator te proberen in onze seksshop Ladykiller.nl?

Ja, wij raden de klant aan om Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator te proberen in onze seksshop Ladykiller.nl. Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator is de perfecte toy voor mannen die op zoek zijn naar nieuwe seksuele avonturen. Met twee knoppen die verschillende standen regelen en een verwarmingsfunctie die je gevoel verwarmt en verrijkt, is Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator de ultieme gids voor een nog intensere seksuele ervaring en hoe u uzelf opnieuw thuis kunt voelen. Bij Ladykiller.nl kun je Allie Haze – Mijn 1ste Penetratie Masturbator ervaren met de verzending, het privacybeleid en uitstekende klantenservice die nodig is om de beste seksuele ervaringen te leveren.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4890808195802