Wees getuige van het ultieme buitengewone plezier dat te vinden is met de Alexis – Zijkant Kont Masturbator. Deze high-end masturbator heeft een flexibel en scheerbare buitenkant waardoor je optimaal kunt genieten en zowel een opwindende knijp- als schuifgevoel krijgt. De speciale innerlijke structuur zorgt voor een afwisselend, natuurlijk gevoel waardoor je een onvergetelijke ervaring krijgt. Ontdek al jouw favoriete seksspeeltjes voor jezelf of voor jou en je partner.

Eigenschappen Alexis – Zijkant Kont Masturbator
– Flexibele en scheerbare buitenkant
– Speciale innerlijke structuur
– Nieuwe en verbeterde stille motor die drie motortrillingen heeft
– 3-knops verstelbaar pulsatie- en rotatiepatroon
– Compatibel met waterbasislub
– Waterbestendig

Wat is de Alexis – Zijkant Kont Masturbator?

De Alexis – Zijkant Kont Masturbator is een revolutionaire masturbator waarmee je optimaal kunt genieten en tegelijkertijd de meest intense orgasmes kunt ervaren. Het zijn met een buitenkant die gemaakt is van hoogwaardig flexibel materiaal wat opwarmt naar jou lichaamstemperatuur – waardoor je meer gevoel hebt bij elke aanraking. De innerlijke structuur voelt erg realistisch aan en zorgt voor een heerlijk gevoel en intens plezier.

Hoe wordt de Alexis – Zijkant Kont Masturbator gebruikt?

Om bij het gebruik van de Alexis – Zijkant Kont Masturbator het meeste plezier, comfort en veiligheid te krijgen, moet u uw speeltje eerst met waterbasislubrieket smeren. Hierdoor bereik je het beste resultaat bij het gebruik van de masturbator, omdat je hierdoor een glad en gemakkelijk bewegend speeltje hebt. Nadat je het lubrieket gebruikt hebt, kun je de nieuwe en verbeterde stille motor gebruiken die drie verschillende motortrillingen heeft. Met het 3-knops verstelbare pulsatie- en rotatiepatroon verander je het draaisnelheid en de impulsen.

Voor wie is de Alexis – Zijkant Kont Masturbator bedoeld?

De Alexis – Zijkant Kont Masturbator is een seksspeeltje dat speciaal ontworpen is voor mensen die op zoek zijn naar meer speelmogelijkheden als het gaat om seksuele verkenning en intense orgasmes. De masturbator kan door mensen van alle gender en leeftijden vanaf 18 jaar gebruikt worden. De masturbator is ideaal voor zowel alleenstaanden als mensen die in een relatie zitten, aangezien de masturbator over een verbeterde stille motor beschikt waardoor je heerlijk opwindende en discrete plezier momenten kunt beleven.

Hoe kan de Alexis – Zijkant Kont Masturbator je seksleven verbeteren?

Met de Alexis – Zijkant Kont Masturbator kun je ervoor kiezen om solo te spelen, of met een partner aan je seksleven te werken. De masturbator geeft je de mogelijkheid om nieuwe seksuele technieken te ontdekken en je seksleven te versterken. De combinatie van flexibiliteit en realistische gevoelens zorgen voor oneindige mogelijkheden zoals subtiele vibraties of intense trillingen. De Alexis – Zijkant Kont Masturbator geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met meer plezier en manieren om het te bereiken zonder je druk te hoeven maken over wat je partner zou willen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Alexis – Zijkant Kont Masturbator combineren?

Je kunt je Alexis – Zijkant Kont Masturbator combineren met een andere seksspeeltjes voor meer intensere belevenissen. denk hierbij aan analtoys, stimulerende speeltjes, , cockrings, of . Al deze seksspeeltjes kunnen gebruikt worden om diepgaand plezier te ontdekken en te ervaren.

Hoe moet de Alexis – Zijkant Kont Masturbator schoongemaakt worden?

Het is heel belangrijk om na gebruik je Alexis – Zijkant Kont Masturbator correct te reinigen en te ontsmetten. Gebruik hiervoor warm water met een mild reinigingsmiddel dat compatibel is met waterbasislubrieket. Wis het speeltje daarna goed af met een schone handdoek. Doe dit voorzichtig opdat er geen schade aan het speeltje wordt toegebracht. Laat het speeltje daarna goed drogen voordat je het opbergt.

Aanbeveling om de Alexis – Zijkant Kont Masturbator te kopen bij Ladykiller.nl

Ga op zoek naar meer intiem plezier en ontdek hoe het is om de Alexis – Zijkant Kont Masturbator te proberen. De masturbator geeft je diepere penetratie, uniek plezier en een realistische sensatie die niet te vergelijken is met andere speeltjes. Koop hier de Alexis – Zijkant Kont Masturbator op Ladykiller.nl en ervaar heerlijke intense orgasmes, die je nooit had kunnen vermoeden. Geniet opnieuw van een intense en onvergelijkbare sekservaring, perfect gemaakt voor jou.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

653078939378