Alexis Monroe – Vagina Masturbator

Stel je voor: een realistische en zalige vagina-masturbator gemaakt met extreme zorg en aandacht voor details. Deze schitterende ding is gemaakt met 100% -safe TPE-materiaal, met volledig geperforationeerde lagen in de vagina-holte met smeerbare voids om het perfecte seksuele genot te creëren dat gewoon nergens anders te vinden is. Deze one-of-a-kind product, de Alexis Monroe – Vagina Masturbator biedt een unieke gevoeligheids-ervaring aan de hoogste standaard – en biedt precies datgene wat je zoekt om je seksuele lusten te stillen.

Alexis Monroe – Vagina Masturbator eigenschappen:
• Gemaakt met 100% body-safe TPE-materiaal
• Met zachte structuur en absoluut realistische gevoel
• Uitgerust met roterende noppen en kleurrijke pompen
• Perfect gevormd met geperforationeerde lagen
• Met open-ended design waardoor je de masturbator gemakkelijk reinigt
• Geschikt voor mannen (zowel hetero als homo)

Wat is Alexis Monroe – Vagina Masturbator?

Alexis Monroe – Vagina Masturbator

De Alexis Monroe – Vagina Masturbator is een revolutionaire sextoy die lifelike gevoel van vagina-gevoeligheid biedt. Gemaakt met hightech TPE-materiaal, waarbij iedere laag volledige geperforationeerd. De structuur is zacht en absoluut realistisch. Alexis Monroe – Vagina Masturbator combineert een one-of-a-kind innovatief design met intensief onderzoek en ontwikkeling. De high-tech masturbator is uitgerust met roterende noppen en kleurrijke pompen, wat een unieke maar heerlijk sensatie biedt.

Hoe te gebruiken

Alexis Monroe – Vagina Masturbator is eenvoudig te gebruiken. Begin door de masturbator goed te desinfecteren en vervolg de masturbator te lubriceren met een lubreamiddel. Pak vervolgens de masturbator – als je dat wilt, kun je wat extra lubreamiddel aanbrengen – en verplaats de masturbator voor- en achterwaarts en maak speciale technische bewegingen met je vingers, waarbij je je speciale aandacht voor het clitoraal gedeelte laat kronkelen en knijpen.

Voor wie is het?

Alexis Monroe – Vagina Masturbator is perfect geschikt voor mannen. Of je nu hetero bent of homo, je gaat ongetwijfeld heerlijk genieten van de speciale gevoeligheid die Alexis Monroe – Vagina Masturbator biedt. Het lifelike gevoel is ongeëvenaard, en zal je seksleven helemaal veranderen.

Hoe verbeter je je seksleven met de Alexis Monroe – Vagina Masturbator?

De Alexis Monroe – Vagina Masturbator biedt een leuke manier om je seksuele genot te verhogen en je seksleven op te vrolijken. Probeer het uit met een geliefde of alleen in je eentje en ontdek het verschil dat de Alexis Monroe – Vagina Masturbator voor je seksleven kan maken. De detaillering en gevoeligheid zal je versteld doen staan. Niet alleen voelt het er realistisch en levensecht aan, maar het animationele design geeft je ook de controle over wat je ervaart.

Gecombineerd met andere sextoys en speeltjes

Wil je je seksleven naar de volgende fase tillen? Combineer de Alexis Monroe – Vagina Masturbator dan met andere sextoys en speeltjes om nog meer genot te ervaren. Probeer bijvoorbeeld een wand , een , een penis ring, een paar , een paar body-softeners, of iets anders en geniet van de heerlijke gevoelige gewaarwording die de Alexis Monroe – Vagina Masturbator biedt.

Gereinigd en onderhouden

Net als met alle sextoys, dient u de Alexis Monroe – Vagina Masturbator na gebruik goed te reinigen. Gebruik een mild sextoy-reinigingsmiddel en was de masturbator met water en een zachte doek. Laat de masturbator op een katoenen doek of handdoek aan de lucht drogen voordat je hem opbergt.

Probeer de Alexis Monroe – Vagina Masturbator

Kortom, als je op zoek bent naar een spannende, leuke manier om je seksleven op te vrolijken, dan is Alexis Monroe – Vagina Masturbator absoluut een must voor je! Probeer deze revolutionaire sextoy en breng je seksleven naar een heel nieuw niveau. Bestel je Alexis Monroe – Vagina Masturbator nu bij Ladykiller.nl en ervaar het ultieme seksuele genot!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

664918131753