Alexis Adams – Vagina Masturbator 3D is een innovatieve manier om vanuit thuis het ultieme plezier te ervaren en je seksleven te verbeteren. Deze slimme sextoy, is ontworpen om lifelike ervaring te bieden, realistisch aanvoelend voor je genitaliën. Met zijn driedimensionele tankmotor-interne technologie, beweegt het binnenste anatomisch correcte deel strams tegen je penis wanneer je er druk op uitoefent. Dit gecombineerd met een sterk versterkte, waterdichte en krachtige vibrerende motor zorgen voor een aangename stimulatie en unieke prestaties. Hierdoor kun je deel uitmaken van de nieuwe generatie seksspeeltjes en toe geven aan jouw fantasie.

Main eigenschappen
– Driedimensionele tankmotor-interne technologie
– Anatomisch correct kanaal
– Zeer sterk versterkte, waterdichte en krachtige vibrerende motor
– Geeft een echt lijkende en aanvoelende ervaring
– Materiaal: Superzoet, vegan-vriendelijk ABS plastic

Wat is Alexis Adams – Vagina Masturbator 3D?

Alexis Adams – Vagina Masturbator 3D is een unieke 3D sextoy voor mannen die op zoek zijn naar de meest realistische, anatomisch correcte ervaring. Deze slimme sextoy is een innovatieve manier om vanuit thuis het ultieme plezier te ervaren, met een driedimensionele tankmotor-interne technologie. Het binnenste deel beweegt stram tegen je penis wanneer je er druk op uitoefent en dit gecombineerd met een sterk versterkte, waterdichte en krachtige vibrerende motor voor een ervaring die niet onderdoet voor een vrouwelijke partner.

Hoe kan je Alexis Adams – Vagina Masturbator 3D gebruiken?

Alexis Adams – Vagina Masturbator 3D kan aanpassen aan elke penisgrootte, en de tankmotor-interne technologie imiteert een vaginale oogst en drukt strams op elke plaats van je penis. Ook bevat het een sterk versterkte, waterdichte en krachtige vibrerende motor die de realistische ervaring versterkt.

Het heeft een anatomisch correct kanaal voor extra realiteit. Het is gemaakt van zacht, schonerbaar ABS plastic en is zo gemaakt dat het makkelijk te ontkoppelen is voor een eenvoudige reiniging. Het breekt ook gemakkelijk, zodat je je sextoy gemakkelijk kunt opbergen of meenemen.

Voor wie is de Alexis Adams – Vagina Masturbator 3D bedoeld?

De Alexis Adams – Vagina Masturbator 3D is perfect voor iedereen die op zoek is naar een realistische vagina-ervaring. Of je nu alleen bent of in een relatie bent, deze verleidelijke sextoy voegt een nieuwe dimensie toe aan je seksleven en regelt voor jou een intiem ervaring.

Het is ook perfect voor mannen die alleen thuis zijn en op zoek zijn naar een nieuwe manier om seksuele stimulatie ervaren, of het te gebruiken voor seksuele relaties. Je zult je partner verrassen met een echte vagina-ervaring, wat de seksualiteit tussen jou en je partner verbetert.

Hoe kan Alexis Adams – Vagina Masturbator 3D je seksleven verbeteren?

Met Alexis Adams – Vagina Masturbator 3D geniet je van een realistische vagina-ervaring en verbeter je je seksleven op vele manieren.

De Alexis Adams – Vagina Masturbator 3D voegt een nieuwe dimensie toe aan seksuele activiteiten, door te zorgen voor een intiemere ervaring met nieuwe manieren om seksuele stimulatie te beleven.

Ook zal het je relatie verbeteren, want je partner zal verrast zijn wanneer je gebruik maakt van deze innovatieve manier om seksuele ervaringen te delen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Alexis Adams – Vagina Masturbator 3D gebruiken?

Alexis Adams – Vagina Masturbator 3D kan worden gebruikt in combinatie met andere seksspeeltjes, zoals 's, klemmen, , massagers, cock rings, glijmiddel en zoipped. Compatibiliteit met deze speeltjes verhoogt de ervaring, omdat je meer vermogen en verschillende functies kunt beleven.

Het is ook compatibel met verschillende seksposities en kan worden gebruikt om een oogst te creëren die het gevoel versterkt, of je nu alleen bent of met een partner. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken en op te bergen, waardoor je je vakantie-avonturen naar het seksuele vlak mee kunt nemen.

Hoe moet je de Alexis Adams – Vagina Masturbator 3D reinigen?

De Alexis Adams – Vagina Masturbator 3D moet voorzichtig gereinigd worden. Voor een eerste of lichtere reiniging kun je antibacteriële sextoy cleaner gebruiken. Om een grondigere reiniging te verkrijgen, kun je het met warm water en een zachte, liefst anti-allergene zeep reinigen.

Na elk gebruik moet je de sextoy met warm water en zeep reinigen, en alle openingen en vullingen sec houden. Bovendien moeten de riempjes gemaakt van leer gedesinfecteerd worden met een sextoy cleaner en regelmatig met leerbalsem gevoed worden.

Probeer de Alexis Adams – Vagina Masturbator 3D en koop hem bij ons!

Wil je genieten van een realistische ervaring, en je seksleven verbeteren? Probeer dan de Alexis Adams – Vagina Masturbator 3D. Bestel deze sextoy vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl en ervaar de innovatie van de nieuwe generatie seksspeeltjes.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

664918131708