Alanah Rae is een revolutionaire ontworpen met een versa-lus inclusief zacht gelvulling voor een realistisch gevoel. De Alanah Rae – Vagina Masturbator is speciaal gemaakt voor mannen die meer spanning zochten met het . De Vagina Masturbator biedt gebruikers een veelzijdig genot, net als een echte seksuele partner. Wees verzekerd dat de Alanah Rae – Vagina Masturbator is gemaakt van kwaliteitsmaterialen waardoor hij levensecht aanvoelt.

Eigenschappen van Alanah Rae – Vagina Masturbator:

– Uitgebreid multi-speed vibrationsysteem
– Realistische zachte gelvulling
– Versa-luifel voor een realistisch gevoel
– Gemaakt van kwaliteitsmaterialen voor duurzaamheid
– Niet-toxisch en hypoallergeen

Wat is de Alanah Rae – Vagina Masturbator?

De Alanah Rae – Vagina Masturbator is een roboticafachtige seksspeeltje dat speciaal is ontworpen voor mannen die van willen genieten. De vibrator is gemaakt van zacht materiaal en is uitgerust met een revolutionair systeem dat meerdere snelheden en intensiteiten heeft. Dit systeem is ontworpen om je sekservaring te versjonkelen. Met zijn versa-luifel en gelvulling biedt Alanah Rae een realistisch, levensecht gevoel.

Hoe gebruik je de Alanah Rae – Vagina Masturbator?

De Alanah Rae – Vagina Masturbator is zeer eenvoudig te gebruiken en alleen bedoeld voor externe stimulatie. Om te beginnen, schakel je de vibrator in en voeg je wat waterbasis glijmiddel toe aan het gebied rond de luifel. Plaats vervolgens de luifel in de vagina, pas de snelheid, intensiteit en vibraties aan die het beste bij je behoeften passen. De Alanah Rae – Vagina Masturbator is extreem duurzaam en kan na elk gebruik opnieuw worden geladen.

Voor wie is de Alanah Rae – Vagina Masturbator?

De Alanah Rae – Vagina Masturbator is bedoeld voor mannen die een realistische sensatie willen ervaren tijdens het masturberen. Het is een perfect speeltje dat speciaal is ontworpen om je seksuele stimulatie te verhogen. Gebruikers die op zoek zijn naar een verfijnde en subtiele vibrator om hun seksuele solo-sessies te herdefiniëren, moeten de Alanah Rae – Vagina Masturbator absoluut proberen.

Hoe verbetert de Alanah Rae – Vagina Masturbator je seksleven?

De Alanah Rae – Vagina Masturbator is gemaakt om je seksleven te verbeteren. Met de meerdere speeds en intensiteiten controleer je het niveau van stimulatie dat je voorkeur heeft. De vibrator is perfect om te combineren met andere seksspeeltjes of om samen met je partner te gebruiken. Dit zou kunnen leiden tot meer intensiteit en verrassing tijdens je seksuele avonturen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Alanah Rae – Vagina Masturbator gebruiken?

De Alanah Rae – Vagina Masturbator kan worden gebruikt in combinatie met andere seksspeeltjes voor verschillende -ervaringen. Door te combineren met een penisring, , cockring of afstandsbesturing, is het mogelijk om individueel of met je partner een meer intens seksleven te krijgen. Er zijn vele manieren waarop je de Alanah Rae – Vagina Masturbator kunt gebruiken en profiteer van zijn revolutionaire snelheidsvariërende vibraties.

Hoe reinig je de Alanah Rae – Vagina Masturbator?

De Alanah Rae – Vagina Masturbator is gemakkelijk en snel schoon te maken. Gebruik warm water en mild zeep om kruimels, vuil, zweet en andere bacteriën te verwijderen. Droog aansluitend de vibrator volledig af met een schone doek voordat hij volledig is opgewarmd. Pas op dat je de vibrator niet boven water houdt en vermijd luchtdroogmachines of andere verwarmingsapparatuur om schade te voorkomen.

Aanbeveling om te proberen en te kopen bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een verfijnde en revolutionaire vibrator voor meer intensiteit en verrassingsmomenten tijdens je seksuele activiteiten, dan is de Alanah Rae – Vagina Masturbator een perfecte optie. Ontdek de Alanah Rae – Vagina Masturbator in onze seksshop Ladykiller.nl en ervaar zelf de zachte gelvulling en veelzijdig genot. Probeer de Alanah Rae – Vagina Masturbator en voel een realistisch, levensecht gevoel voor een steeds intenser seksleven.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

611851976989