AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D is een revolutionaire sextoy met een realistische ontwerp en texturen die het seksuele plezier naar een hoger niveau tillen. Met de AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D ervaring heeft u het gevoel alsof u het lichaam van AJ Applegate voelt. Dit maakt de AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D bij uitstek geschikt voor mannen die meer een real-life-ervaring zoeken. De AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D is:

• Gemaakt van hoogwaardige medische grad silicone voor een comfortabele en realistische ervaring.
• Realistisch ontwerp met replica-details van AJ Applegate's vagina for een unieke seksuele beleving.
• Ruwe texturen op de binnenkant voor extra stimulatie en een intense seksuele ervaring.
• Automatisch inactief de lucht- en zuigpomp voor een comfortabele stimulatie.

Wat is de AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D

De AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D is een revolutionair sextoy dat voorziet in een echte real-life-ervaring. Het is een op maat gemaakte sextoy dat speciaal is ontworpen met de perfecte replica-details van AJ Applegate's vagina. Het is gemaakt van medische grad silicone dat ultraglad en zacht aanvoelt, zodat je de meest realistische ervaring beleeft.

Hoe werkt de AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D

De AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D is voorzien van een lucht- en zuigpomp die het seksspeeltje automatisch uit het kanaal laat stromen. De lucht- en zuigpomp creëert een luchtdruk, waardoor je de meest intense sensaties ervaart. De binnenkant van de AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D is voorzien van verschillende texturen, waardoor stimulatie die voelt als je seks hebt met een echte partner.

Voor wie is AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D?

De AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D is bedoeld voor mannen in alle leeftijdsgroepen die een real-life-ervaring zoeken. Mannen die op zoek zijn naar een realistische ervaring, die zich niet alleen voelen zoals het seksueel met een ander te hebben, maar ook het gevoel hebben alsof je seks hebt met een AJ Applegate.

Hoe kan de AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D je seksleven verbeteren?

De AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D kan je seksleven aanzienlijk verbeteren, doordat het een uitgebreide real-life-ervaring geeft. Je kunt de meest intense ervaringen beleven en je sensaties voelen. De realistische texturen aan de binnenkant verhogen de stimulatie en zorgen voor een intensere seksuele ervaring.

Welke andere speeltjes en sextoys kun je gebruiken met de AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D?

Er zijn verschillende speeltjes en sextoys die je kunt gebruiken met de AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D om je seksuele ervaring naar een hoger niveau te brengen. Denk hierbij aan vibrerende speeltjes, realistische toys, anale toys, clitorale stimulatiespeeltjes en vele andere seksspeeltjes die perfect passen bij de AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D.

Hoe moet de AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D gereinigd worden?

De AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D moet na gebruik goed gereinigd worden. Hiervoor kun je de sextoy afspoelen met lauw water en sextoy cleaner. Hierna kan je de AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D droog maken en opbergen.

Advies voor onze klanten: probeer de AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D en koop deze bij Ladykiller.nl

Als u op zoek bent naar een realistische ervaring en de AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D wilt proberen, dan is Ladykiller.nl de perfecte seksshop om de sextoy in huis te halen. Wij bieden de AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D aan met een 100% discreet verzending die je het comfort en gemoedsrust geeft dat je van een goede seksshop mag verwachten. Probeer AJ Applegate – Vagina Masturbator 3D en ervaar de meest intense seksuele ervaring.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

664918131692