Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Purple Cosmo

Levensechte siliconen seksspeeltje voor ultieme seksuele bevrediging

Met de – Cocktails Siliconen – Purple Cosmo brengt Ladykiller.nl de ultieme seksuele bevrediging naar jouw slaapkamer. Deze dildo is gemaakt van levensecht premium siliconen dat er zacht en aangenaam aanvoelt op je huid. De dildo heeft een realistische schacht gemaakt met subtiele textuur. Hij is voorzien van een krachtige motor met meerdere krachtniveaus, waarmee je precies de juiste druk, sterkte en soort bevrediging bereikt zoals jij dat het beste vind.

Met zijn kenmerkende is de subtiele vormgeving precies zoals de echte dingen. De Purple Cosmo heeft precies de juiste lengte en middelmatig dikke diameter voor optimaal plezier. Met deze dildo geef je jouw seksleven een flinke oppepper.

Voordelen van de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Purple Cosmo

  • Gemaakt van 100% levensecht premium siliconen.
  • Realistische schacht met subtiele textuur.
  • Krachtige motor met meerdere krachtniveaus.
  • Kenmerkende gebogen vormgeving voor optimaal plezier.
  • Ideaal voor vaginale en anale stimulatie.
  • Waterdicht voor stomend plezier onder de douche of in bad.

Wat is de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Purple Cosmo?

De Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Purple Cosmo is een unieke seksspeeltje dat speciaal is gemaakt om vrouwen een hoogtepunt te bezorgen. Het is gemaakt van premium siliconen dat aangenaam aanvoelt tegen je intieme delen en heeft een realistische schacht voor een natuurlijk gevoel. De krachtige motor heeft meerdere krachtniveaus voor ultieme prestatie om precies de juiste druk en sterkte te verkrijgen en de subtiele curve en middelmatige diameter zorgen ervoor dat je van meer plezier kunt genieten. De Purple Cosmo is waterdicht, wat betekent dat je hem ook tijdens het douchen of baden kunt gebruiken.

Hoe gebruik je de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Purple Cosmo?

De Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Purple Cosmo is heel eenvoudig te gebruiken. Breng een beetje aan op de dildo en plaats hem rustig en in het ritme aan jouw lichaam. Je kunt schakelen tussen de verschillende krachtniveaus om de druk en sterkte die bij jou past, te verkrijgen. Als je optimaal kunt genieten, beweeg met de dildo in en uit door je lichaam. Je kunt de dildo ook gebruiken voor anale stimulatie.

Voor wie is de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Purple Cosmo geschikt?

De Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Purple Cosmo is geschikt voor iedereen die op zoek is naar ultieme plezier. De subtiele realistische vorm, de zachte siliconen textuur en de krachtige motor maken deze dildo uitermate geschikt voor gevorderden. Het is ook een geweldig speeltje voor beginners die leren hoe ze de meeste bevrediging en plezier uit seks kunnen halen. De Purple Cosmo kan worden gebruikt voor vaginale en anale stimulatie.

Hoe de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Purple Cosmo je leven kan verbeteren

De Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Purple Cosmo staat garant voor betere orgasmes en meer plezier in bed. De eenvoudig bedienbare krachtige motor met verschillende krachtniveaus zorgt voor meer variatie tijdens seksuele activiteiten. Ook is de dildo een uitstekende manier om het libido te vergroten en biedt het de mogelijkheid om nieuwe punten van bevrediging te ontdekken.

De Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Purple Cosmo is ook een geweldige aanvulling op andere speeltjes. Combineer hem met onze andere speeltjes zoals , staven en anale speeltjes om je seksleven meer spanning, sensatie en plezier te geven.

Gebruik en reiniging van de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Purple Cosmo

Gebruik een waterbasis glijmiddel om ervoor te zorgen dat je blijft genieten van optimaal plezier met de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Purple Cosmo. Wanneer je klaar bent met het gebruik, was je dildo schoon met warm (niet kokend) water en milde zeep of een toy cleaner.

In de Ladykiller.nl webshop

Naast de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Purple Cosmo hebben we ook andere speeltjes die je slaapkameravonturen spannender kunnen maken. Bij Ladykiller.nl shop je anale speeltjes, handcuffs, vibrators, staven, cockrings en nog veel meer.

Als je op zoek bent naar een ervaring met hoge kwaliteit en verscheidenheid, moedig ik je aan om de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Purple Cosmo te proberen en deze te kopen bij Ladykiller.nl !

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

677613877154