Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Peach Bellini

Leef je wereld in de slaapkamer met de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Peach Bellini

Of je nou vrijgezel bent of al lang bij iemand bent, de – Cocktails Siliconen – Peach Bellini brengt je leven in de slaapkamer op een hoger niveau. Laat je verwennen met de zacht en soepel siliconen dildo met gebruiksvriendelijk ontwerp. De Peach Bellini gaat je verrassen met een lekkere variatie aan vibratie-instellingen, waterdichte kwaliteit en lange levensduur. Waag jezelf aan een plezierische zoektocht door de wereld van seksspeeltjes met deze verleidelijke siliconen dildo!

Voordelen van de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Peach Bellini

• Zacht en soepel siliconendildo
• Waterdicht
• Lange levensduur
• Vibratiemodi in verschillende intensiteiten

Wat is de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Peach Bellini?

Liefhebbers van seksspeeltjes kunnen hun avonturen nemen naar een ander level met de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Peach Bellini. Deze zachte en soepele siliconen dildo heeft een gebruiksvriendelijk en discreet ontwerp – je kan hem overal mee naar toe nemen voor een avontuur in de slaapkamer waar je ook bent.

De Peach Bellini heeft multi-variabele vibratiemodi in verschillende intensiteiten. Je kan je avontuur in alle facetten exploreren met een variëteit aan vibrerende sensaties. Je kan zelfs spelen met de temperatuur van de dildo met behulp van warm water – je kan hem zo koud of warm maken als je wilt!

Het model heeft een waterdichte kwaliteit – zo kan je de dildo makkelijk reinigen met een speciale toy cleaner spray direct na gebruik. Ook zal hij lang meegaan met de lange levensduur die deze dildo biedt.

How-To: gebruik de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Peach Bellini

Voor het beste gebruik van de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Peach Bellini moet je de dildo eerst insmeren met glijmiddel voordat je eraan begint. Zorg ervoor dat alle materialen die je gebruikt waterbasis zijn wanneer je deze in combinatie met de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Peach Bellini gebruikt.

Terwijl je klaarkomt van de verschillende vibrerende modi, moet je de dildo nooit tegen je huid wrijven – gebruik het voorzichtig. Zorg ervoor dat je de dildo na gebruik afspoelt volgens de instructies die worden meegeleverd. Het is ook mogelijk om de dildo te reinigen met een speciale toy cleaner spray en gelijktijdig een antibacteriële reiniging te geven terwijl je je speeltje in top condition houdt.

Voor wie is de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Peach Bellini geschikt?

De Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Peach Bellini gaat je helpen de perfecte seksspeelmaatje te vinden – of je nu op zoek bent naar een toy partner voor je eentje of voor met je partner. De Peach Bellini biedt genoeg om ieders verwachtingen te overtreffen. De dildo's zachte en soepele siliconen stof zal je tijdens je ontdekkingsreis urenlang entertainment bieden en jouw bedpartner geen moment vervelen.

Geen zorgen als je al een collectie hebt – de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Peach Bellini kan makkelijk gecombineerd worden met andere speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl. Van meerdere dubbele dildo's tot en andere seksspeeltjes -probeer er een aantal uit en ervaar het plezier dat ze bieden wanneer je ze samen gebruikt met de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Peach Bellini.

Hoe de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Peach Bellini het leven van onze klanten kan verbeteren

Vrijgezellen die op zoek zijn naar een partner en stellen die een spannend avontuur zoeken, zullen genieten van de verschillende vibratie-instellingen van de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Peach Bellini. Met de grote collectie andere speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl kunnen onze klanten spelen met ideeën en fantasieën met hun speeltjes die ze nooit eerder hebben kunnen ervaren.

Waarom je de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Peach Bellini moet proberen

De Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Peach Bellini is de perfecte toy-partner of jullie nou vrijgezel of met partner zijn. Vrijgezellen kunnen met deze dildo al hun dromen en fantaseen waarmaken terwijl stellen die op zoek zijn naar een zo spannend mogelijke ervaring in de slaapkamer een avontuur kunnen beleven met verschillende speeltjes en hele nieuwe sensaties.

De Peach Bellini biedt de kwaliteit en het comfort dat je nodig hebt om je sex-leven opnieuw te verrijken. De modi die met de dildo mogelijk zijn, zullen je verrassen en ervoor zorgen dat je avontuur gaat flirten met het perfecte bedpartner scenario.

Geniet van de Peach Bellini – en combineer hem met andere speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl om je leven in de slaapkamer voor jou en je bedpartner spectaculairder te maken. Combinatie van speeltjes, functies en ideeën zal een one-of-a-kind experience bieden waarvan jullie zeker zullen blijven genieten. Stop met twijfelen en voel de satisfactie – koop deze vandaag nog en je zult nooit meer spijt hebben van je aankoop in onze winkel Ladykiller.nl!

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

677613877338