Geweldige Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Mint Mojito van Ladykiller.nl

Geavanceerde Dildo voor een intense ervaring

De – Cocktails Siliconen – Mint Mojito is een geavanceerde, glittertinten dildo die je opwindende sensaties biedt. Met deze fantastische dildo kan je jouw orgastische nachtelijke avonturen naar een hoger plan tillen. We bieden een nieuwe en innovatieve manier van erotisch genot met deze musthave dildo.

Deze dildo is gemaakt van 100% hoogwaardig siliconen dat geraffineerd en speciaal gemengd is om een zo aangenaam mogelijke sensaties te produceren. De silicone coating is waterdicht en libellentest. Daarnaast heeft de dildo een glanzend design, waarmee het een speciaal tintje krijgt.

Uitgebreide functies en voordelen van de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo

De Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Mint Mojito heeft de volgende functies en voordelen:

  • Hij is gemaakt van 100% hoogwaardig siliconen met een geraffineerd en speciaal gemengd design dat aangenaam aanvoelt bij gebruik.
  • Hij is waterdicht en libellentest.
  • De glanzende glittertinten eerstklasse coating geeft de dildo een speciaal aanzien.
  • Hij is 19 cm lang met een omtrek van 15 cm en is perfect voor gevoelige ervaringen.
  • Hij is gemakkelijk te gebruiken en kan worden gereinigd met een erotische schoonmaakmiddel.

Wat is de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Mint Mojito?

De Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Mint Mojito is een zeer innovatief gebaar voor het bevorderen van een intense ervaring. Deze dildo is gemaakt van een hoogwaardig siliconen, dat geraffineerd en speciaal gemengd is om aangename sensaties te bevorderen. Zijn bijzondere glittertinten eerstelijks coating geeft de dildo een bijzonder, glanzend design.

De dildo is 19 cm lang en heeft een omtrek van 15 cm. Hij is perfect voor gevoelige ervaringen. Het is eenvoudig te gebruiken en kan met een erotisch reinigingsmiddel gereinigd worden. Je kunt hem eenvoudig combineren met andere speeltjes om je slaapkamerervaringen nog spannender te maken.

Voor wie is de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Mint Mojito geschikt?

De Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Mint Mojito is geschikt voor iedereen die op zoek is naar intense erotische ervaringen. Deze dildo biedt je een heerlijk genot en zoekt diep naar jouw erotische plekjes. Het materiaal zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over je huid en voor mensen die allergisch voor latex / rubber zijn.

Door het zijdezachte siliconen materiaal waarmee hij gemaakt is, kun je extra lenigheidservaringen krijgen. Je kunt dit erotiemerk ook makkelijk combineren met andere speeltjes die we verkopen in onze winkel Ladykiller.nl. Ons assortiment bestaat uit Rabbits, , G-Spot Stimulators en meer.

Hoe het leven van onze klanten kan verbeteren met de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Mint Mojito

Met de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Mint Mojito kan je jouw erotische ervaring naar een heel nieuw niveau tillen. De dildo is gemaakt van hoogwaardig siliconen dat speciaal gemengd is om je aangename sensaties te bieden. Hij is ook waterdicht, wat betekent dat je heerlijke sensaties kunt beleven in een warme bad.

Met deze dildo kun je ook je eigen speeltjesassortiment beginnen. Je kunt de dildo makkelijk combineren met andere speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl. Wij hebben de beste kwaliteit speeltjes, met alle soorten mogelijke vibrators, rabbits, G-spot stimulators en nog veel meer om je te helpen bij het verwezenlijken van fantasieën.

Hoe de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Mint Mojito gereinigd moet worden

De Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Mint Mojito moet eenvoudig gereinigd worden met een erotisch schoonmaakmiddel. Gebruik heet water en een mild reinigingsmiddel om de dildo aan alle kanten goed schoon te maken. Voeg wat toy-cleaner toe voordat je hem opbergt. En met name voor wie hygiëne belangrijk vindt, wees niet bang om je dildo daarna goed te reinigen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de hygiëne ervan.

Kom de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Mint Mojito ervaren bij Ladykiller.nl

De Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Mint Mojito is de perfecte aanwinst voor elke slaapkamer. Hij is eenvoudig te gebruiken, makkelijk te combineren met andere speeltjes en van de beste kwaliteit. Daarnaast bieden we nog veel meer in onze winkel Ladykiller.nl, zoals Rabbits, Vibrators, G-Spot stimulators en meer. Dus als je klaar bent om je rooftocht door onze shop te beginnen, raden wij je aan om de Addiction – Cocktails Siliconen Dildo – Mint Mojito te ervaren. Laat je verrassen door de intense gevoelens die hij je kan bieden.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

677613877130