De Addiction – Brandon Glow In The Dark Dildo – 18 cm.

De – Brandon In The Dark – 18 cm biedt een unieke combinatie van kwaliteit, comfort en gezondheid. Met zijn verfijnde vormen en subtiele textuur zorgt deze gloednieuwe dildo ervoor dat je je fijn en veilig voelt tijdens het spelen in de slaapkamer. Deze Buoyant Dildo is een must-have voor elke volwassen spelen in de slaapkamer.

De kenmerken van de Addiction – Brandon Glow In The Dark Dildo – 18 cm

De Addiction – Brandon Glow In The Dark Dildo – 18 cm heeft de volgende kenmerken:

  • Een zacht en buigzaam lichaam dat perfect aanvoelt en comfortabel te hanteren is.
  • Ontworpen om in elk gaatje te passen.
  • De dildo is gemaakt van siliconen en heeft een gegoten stam met een zachte gladde textuur.
  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
  • De dildo is sowieso 18 cm lang maar kan verlengd worden dankzij de verlengingsnokken aan beide zijden.
  • Glow in the dark; zodra je de dildo oplaad met licht straalt hij in het donker en zorgt voor surrealistische speelsesss.
  • Gemaakt van hoogwaardig siliconen, hygiënisch, -safe en smaakloos.
  • Geadviseerd wordt dat dildo's worden gebruikt met waterbasis , of met siliconen glijmiddelen.

Wat is de Addiction – Brandon Glow In The Dark Dildo – 18 cm?

De Addiction – Brandon Glow In The Dark Dildo – 18 cm is een nieuwe en revolutionaire Buoyant Dildo die in staat is om je avonturen in de slaapkamer een verheven niveau te geven. De dildo is gemaakt van hoogwaardig siliconen en heeft een verfijnde en subtiele textuur. De dildo is 18 cm lang maar kan verlengd worden dankzij de verlengingsnokken aan beide zijden. Verder maakt de ‘glow in the dark' technologie van de dildo deze dildo uniek in zijn soort. De dildo is uitstekend geschikt voor vaginale of anale sex en vooral erg geschikt voor lesbische stellen alsook mannen die op zoek zijn naar avontuur.

Hoe gebruik je de Addiction – Brandon Glow In The Dark Dildo – 18 cm?

Voor een optimaal gebruiksgemak van de Addiction – Brandon Glow In The Dark Dildo – 18 cm is het noodzakelijk om de instructies te volgen die op de verpakking staan vermeld. Voordat je de dildo gebruikt is het aan te raden om de dildo met lauw water en een milde zeep te reinigen. Gebruik een waterbasis glijmiddel voor een optimaal resultaat. De dildo kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen. Voor optimaal comfort is het raadzaam om de dildo voorzichtig te manoeuvreren.

Voor wie is de Addiction – Brandon Glow In The Dark Dildo – 18 cm geschikt?

De Addiction – Brandon Glow In The Dark Dildo – 18 cm is voor iedereen die op zoek is naar een ebbe en vloeiende speelervaring in de slaapkamer. Het is uitermate geschikt voor lesbische stellen alsook mannen die op zoek zijn naar avontuur. Door zijn zachte en flexibele textuur en het ‘glow in the dark' effect is de dildo een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar spanning en een onvergetelijke ervaring.

Hoe kan de Addiction – Brandon Glow In The Dark Dildo – 18 cm het leven van onze klanten verbeteren?

De Addiction – Brandon Glow In The Dark Dildo – 18 cm kan het leven van onze klanten op veel verschillende manieren verbeteren. Doordat de dildo is gemaakt van siliconen, is deze body-safe en hygiënisch. Daarnaast zorgt de innovatieve glow in the dark technologie ervoor dat onze klanten een onvergetelijk avontuur ervaren dat gevolgd wordt door een buitengewoon visueel een prachtig theatervertoning in het donker. Omdat de dildo erg zacht en flexibel is biedt hij een unieke combinatie van kwaliteit, comfort en gezondheid.

De Addiction – Brandon Glow In The Dark Dildo – 18 cm combineren met andere speeltjes.

In onze winkel Ladykiller.nl hebben we alles wat je nodig hebt om je leven in de slaapkamer spannender te maken. Onze klanten kunnen bijvoorbeeld de Addiction – Brandon Glow In The Dark Dildo – 18 cm combineren met speeltjes als , lubrificators, anale pluggen, massage-olie, -setjes, seksspeeltjes voor stellen en nog veel meer. Wat je ook zoekt, we hebben het allemaal!

Hoe kan je de Addiction – Brandon Glow In The Dark Dildo – 18 cm reinigen?

Uiteraard is het reinigen van je speeltje na gebruik van essentieel belang voor je hygiëne en het voorkomen van schimmelinfecties en andere bacteriële infecties. Net als alle andere speeltjes dien je de Addiction – Brandon Glow In The Dark Dildo – 18 cm schoon te maken met lauw water en een milde zeep. Nadat je de dildo schoongemaakt hebt kun je de dildo een paar minuten laten drogen of hem afdrogen met een schone handdoek.

Waarom moeten klanten de Addiction – Brandon Glow In The Dark Dildo – 18 cm uitproberen?

We raden onze klanten aan om de Addiction – Brandon Glow In The Dark Dildo – 18 cm uit te proberen om te genieten van een revolutionaire speelervaring in de slaapkamer. De dildo is ontworpen om in elk gaatje te passen en door de ‘glow in the dark' technologie kan je er zeker van zijn dat je alles zal zien wat je doet! Deze dildo is een must-have voor elke volwassen spelen in de slaapkamer. Koop de Addiction – Brandon Glow In the Dark Dildo – 18 cm hier bij Ladykiller.nl.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

677613875167