Het Driefasige Combikabel is een revolutionair en innovatief sexspeeltje dat een moderne draai geeft aan de traditionele manier om plezier te kunnen hebben tijdens seks. Met het unieke design en opties kan de Driefasige Combikabel je seksleven transformeren. Hieronder vind je de eigenschappen van de Driefasige Combikabel voor jou op een rij:

• Materiaal: Japanse siliconen
• Afmetingen: 40 cm
• Aansluiting: USB-C
• Waterdicht: ja
• Speciaal design: omrysten van trillingen
• Gewicht: 500 gram

Wat is Driefasige Combikabel?

Driefasige Combikabel is een relatief nieuwe sexspeeltje waarmee het mogelijk non-stop intieme momenten te creëren. Het unieke design van de Driefasige Combikabel combineert verschillende vibrerende technologieën om een heel nieuwe sensatie op te wekken bij het gebruik van de speeltjes. Het is een speeltje dat bedoeld is voor zowel mannen als vrouwen en heeft een comfortabel siliconen materiaal dat is gemaakt van de beste materialen uit Japan.

Hoe kan je Driefasige Combikabel gebruiken?

De Driefasige Combikabel is meestal bedoeld om aangesloten te worden aan een USB-C aansluiting. Zodra deze aangesloten is op de juiste manier op de laptop of het systeem, kan je de App van het sexspeeltje gebruiken om naar hartenlust te experimenteren. Met de App kun je diverse vibrerende instellingen maken, zoals je je favoriete melodie om te vibreren. Je kunt zelfs verschillende snelheden en intensiteiten instellen. Daarnaast kan de Driefasige Combikabel ook op batterijen werken en je kunt de intensiteit van vibreren aanpassen met een draaiknop op het apparaat.

Voor wie is Driefasige Combikabel bedoeld?

Driefasige Combikabel is vooral bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe manier van spannende seksuele ervaringen. Het is ideaal voor koppels, hetero of homo, maar ook als single kan je er veel plezier aan beleven. Vooral als je op zoek bent naar iets anders dan anders in vergelijking met de klassieke sexspeeltjes. Dankzij de afmetingen en het ontwerp is het ook makkelijk mee te nemen tijdens het reizen.

Hoe kan de Driefasige Combikabel je seksleven verbeteren?

Met de Driefasige Combikabel is het ook mogelijk om een ​​nieuwe dimensie toe te voegen aan je seksleven. Dankzij de vibreerstang kan je je partner of jezelf naar elk moment sturen. Ook kan je de intensiteit van het vibreren aanpassen om je klaar te stomen voor een verassing.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Driefasige Combikabel gebruiken?

De Driefasige Combikabel kan gebruikt worden met verschillende speeltjes en sekstoys, zoals , 's en cockrings. Ook is het mogelijk om het gebruiken met je favoriete seksspeeltjes terwijl je een heel ander vibrerend gevoel ervaart. Ook kan je Driefasige Combikabel gebruiken terwijl je bijvoorbeeld een reguliere rabbit gebruikt.

Hoe moet je de Driefasige Combikabel reinigen?

Net als andere sexspeeltjes moet je de Driefasige Combikabel ook schoonmaken na het gebruik. Dit moet altijd gedaan worden met warm water en ontsmettingsmiddel. Zorg er altijd voor dat je het speeltje goed afspoelt met warm water en droogt met een zachte doek. Ook moet je ervoor zorgen dat er geen vocht achterblijft omdat dit materiaal gemaakt is van speciale materiaal en niet goed reageert op water.

Probeer de Driefasige Combikabel en koop het in Ladykiller.nl

Als seksspeelgoed expert en blogger kan ik je aanraden om met de Driefasige Combikabel te experimenteren. Ervaar de intense vibratie en revolutionaire draai die je seksleven zal verrijken. Ook ben je bij Ladykiller.nl aan het juiste adres als je op zoek bent naar de Driefasige Combikabel. Wij bieden een breed assortiment aan verschillende sexspeeltjes, speeltjes en toys aan, tegen een geweldige prijs. Wacht niet langer en probeer deze revolutionaire sexspeeltje vandaag nog!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

609224032400