De Acryl Butt Plug Set is een must-have voor beginner en gevorderde speelers of erotische liefhebber van toys. Deze set bevat vier , gemaakt van dik acryl materiaal, in verschillende afmetingen en ontwerpen. Elk stuk plug met een kort handvat voor een comfortabele en veilige grip. De gezette vormgeving voelt goed in de hand en geeft een geweldige sensatie als je het introduceert in het rectum. De Acryl Butt Plug Set is uniek, functioneel en gemaakt speciaal voor extreme sensatie voor zowel hetero- als homoseksuele partners.

Eigenschappen van Acryl Butt Plug Set:
-Gemaakt van dik acryl materiaal.
-Vier anale plugs in verschillende afmetingen.
-Uniek design voor gevoelige penetratie.
-Kort handvat voor een comfortabele en veilige grip.
-Gezette vormgeving voor een interessante sensatie.

Wat is de Acryl Butt Plug Set?

De Acryl Butt Plug Set is een anale speelgoed set voor koppels en/of singles. De set bestaat uit vier verschillende stuks anale pluggen, gemaakt van sterk acryl materiaal en ontworpen met korte handles voor een comfortabele grip. Elk stuk plug heeft een gezette vormgeving, bedoeld voor diepe penetratie. Deze anus plugs zijn idealen voor ervaren gebruikers, maar ook perfect voor mensen met weinig ervaring.

Hoe gebruik je de Acryl Butt Plug Set?

Voordat je de Acryl Butt Plug Set gaat gebruiken, is het belangrijk om voldoende glijmiddel te gebruiken op basis van water of siliconen. Dit is noodzakelijk voor een comfortabele ervaring bij het inserteren van de plug. Begin met de kleinste plug in de set en werk langzaam naar de groter pluggen. Omdat anal plugs naar binnen gaan, is het belangrijk om zachtjes en kalmerende bewegingen te maken om een ​​comfortabele sensatie te ervaren. Bij het gebruik van de Acryl Butt Plug Set is controle erg belangrijk. Als je pijn of ongemak ervaart, moet je stoppen.

Voor wie is de Acryl Butt Plug Set bedoeld?

De Acryl Butt Plug Set is speciaal ontworpen voor beide een beginner of een ervaren anaal speel speler. De set biedt verschillende stuks anale pluggen in verschillende maten. Het beginnen met de kleinste plug is ideaal voor mensen die moeite hebben met anale penetratie. Met een beetje glijmiddel en kalmerende, rustige bewegingen is de gewenste resultaat te bereiken. Omdat de pluggen gemaakt zijn van sterk acryl materiaal, zijn ze perfect voor zowel beginner als gevorderde anaal spunte.

Hoe kan Acryl Butt Plug Set je seksleven verbeteren?

Anale spelen zijn de ideale manier om je seksleven te verbeteren. Anale stimulatie kan erg opwindend zijn, omdat het perineum en de prostaat heel gevoelig kunnen zijn. Met de Acryl Butt Plug Set kan je heel comfortabel je fantasieën waarmaken door eerst te zorgen dat je anale disipline krijgt en vervolgens een intense climax bereiken. Door het kalmerende gevoel van deze anale speeltjes voel je een intense orgasmaes. Deze ervaring is zeker de moeite waard.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Acryl Butt Plug Set gebruiken?

De Acryl Butt Plug Set gaat goed samen met , en ander seksspeeltjes. Je kunt eerst de Acryl Butt Plug Set gebruiken voor een zeer verzadigende anale ervaring, gevolgd door het gebruik van een voor clitorale of orale stimulatie afhankelijk van de geslacht. Je kunt ook eens een proberen door tegelijkertijd een en een te gebruiken. Experimenteer met verschillende combinaties en zoek wat het best bij jouw behoeftes past.

Hoe moet ik de Acryl Butt Plug Set reinigen?

Reiniging van de Acryl Butt Plug Set is heel belangrijk om geïnfecteerde complicaties tijdens het gebruik te voorkomen. Na elk gebruik dienen de stuks plug schoon gemaakt te worden. Het is het beste om ze onmiddellijk na gebruik met warm water en antibacteriële zeep te reinigen. Veeg vervolgens af met een zachte doek en laat de pluggen drogen voordat je ze opbergt in een voor het doel beschermende doos. Let erop dat als de pluggen met een andere partner gebruikt, er extra speciale aandacht besteed moeten worden aan de reiniging van de Acryl Butt Plug Set.

Koop vandaag nog de Acryl Butt Plug Set bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een anale speelgoed set van topkwaliteit, dan is de Acryl Butt Plug Set waarschijnlijk precies wat je zoekt. Koop vandaag nog je eigen set bij Ladykiller.nl en ervaar een intieme belevenis met een partner, of kies voor een avontuur alleen. De Acryl Butt Plug Set geeft je de kans om heerlijke anale orgasmen mee te maken. Overweeg de Acryl Butt Plug Set vandaag nog en ervaar al de mogelijkheden van anale pleasure.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

8714273544162, 8714273544179