A-Mazing 2 – A-Spot Stimulator met Textuur is een revolutionair speeltje waardoor alles wat je kent over sekslevens en liefdeslevens totaal verandert. Deze revolutionaire verandering komt voort uit de helende werking van de geïntegreerde A-Spot Stimulator met Textuur technologie. De A-Mazing 2 – A-Spot Stimulator met Textuur is een zachte, veelzijdige siliconen speeltje met een kleine maar krachtige A-Spot Stimulator die je genot naar ongekende hoogten brengt.

Eigenschappen:
– Waterproof voor het gebruik in bad
– Lichte en discreete vibratie
– Met de innovatieve A-Spot Stimulator technologie voor een intense stimulatie
– Zeer veelzijdig en geschikt voor alle sekse
– Gebruik oplaadbaar oplaadbaar USB
– 100% anoniem met volledige privacy

Wat is A-Mazing 2 – A-Spot Stimulator met Textuur?

A-Mazing 2 – A-Spot Stimulator met Textuur is een revolutionair seks en liefdes speeltje dat gebruik maakt van de nieuwste technologie op het gebied van seksspeeltjes. Het ontwerp is gemaakt om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Het heeft een kleine maar krachtige A-Spot stimulator die je genot naar ongekende hoogten brengt.

Hoe wordt de A-Mazing 2 – A-Spot Stimulator met Textuur gebruikt?

De A-Mazing 2 – A-Spot Stimulator met Textuur is erg gemakkelijk in gebruik. Je kunt de A-Spot Stimulator met Textuur te gebruiken als een korte maar te gebruiken of als een intens samenspel van vibranten patronen. De sterkte kan aangepast worden met de knoppen aan de zijkant.

Voor wie is de A-Mazing 2 – A-Spot Stimulator met Textuur bedoeld?

De A-Mazing 2 – A-Spot Stimulator met Textuur is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een revolutionair speeltje en wil een hoog niveau van stimulatie. Het is ideaal voor stellen, maar het is ook geschikt voor alleenstaanden. Het is discreet en gemakkelijk te gebruiken en biedt een ongekend genot.

Hoe kan de A-Mazing 2 – A-Spot Stimulator met Textuur je seksleven verbeteren?

Met de A-Mazing 2 – A-Spot Stimulator met Textuur kun je je seksleven naar een hoger plan tillen. De krachtige A-Spot Stimulator biedt je meer genot dan wat je gewend bent. Je kunt verschillende patronen combineren om nog meer stimulatie en genot te ervaren. De veelzijdigheid van dit speeltje maakt het ideaal voor zowel alleenstaanden als stellen.

Met welke andere speeltjes en toys kan de A-Mazing 2 – A-Spot Stimulator met Textuur gebruikt worden?

De A-Mazing 2 – A-Spot Stimulator met Textuur kan gebruikt worden als een stand-alone speeltje maar kan ook als onderdeel van een verzameling van seksspeeltjes worden gebruikt. In combinatie met andere speeltjes, zoals , zal de erg krachtige A-Spot stimulatie je zeker verrassen.

Hoe moet de A-Mazing 2 – A-Spot Stimulator met Textuur gereinigd worden?

De A-Mazing 2 – A-Spot Stimulator met Textuur is gemakkelijk schoon te maken met warm water en zeep. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen omdat dit schadelijk kan zijn voor de oppervlakte van het product.

Aanraden van de A-Mazing 2 – A-Spot Stimulator met Textuur

Als je op zoek bent naar een speeltje dat je seksleven en liefdeslevens totaal verandert, dan is de A-Mazing 2 – A-Spot Stimulator met Textuur dé perfecte keuze. De A-Spot Stimulator technologie die geïntegreerd is in dit speeltje brengt je naar ongekende hoogten van genot. Dankzij de waterdichte technologie, is de A-Mazing 2 – A-Spot Stimulator met Textuur ook geschikt voor gebruik in bad. Koop nu de A-Mazing 2 – A-Spot Stimulator met Textuur bij onze seksshop Ladykiller.nl en ervaar het revolutionaire seksspeeltje met A-Spot Stimulator technologie.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

4061504018331, 4061504018348