Met de We E-Stim – Vibrerende Wand Masser wordt vooral naar seksueel plezier gestreefd. Deze unieke massager heeft talloze instellingen, waarmee je jouw seksuele avonturen kunt verkennen. Het is de perfecte combinatie van plezier, genot en spanning. Met drie krachtige motoren, waaronder een E-Stim motor die diep vibreert en pulserende stimulatie biedt, kan je steeds nieuwe sensuele belevenissen creëren. Bovendien heeft deze sekstoy een veelvoud aan E-Stim programma's om uit te proberen. Hieronder som ik voor je op wat We E-Stim – Vibrerende Wand Massger te bieden heeft:

• 3 krachtige motoren die diep vibreren en pulserende stimulatie bieden
• Veelvoud aan instellingen en modes
• Seksueel genot en stimulatie in een
• Eenvoudig te gebruiken
• Verkrijgbaar in diverse kleuren

Wat is We E-Stim – Vibrerende Wand Massager?

We E-Stim – Vibrerende Wand Massager is de perfecte seksspeeltje voor het ervaren van buitengewone sensaties. Het biedt krachtige pulsaties en diepe vibraties die verschillende E-Stim programma's en extra intensiteitssnoodhebbers hebben met drie krachtige motoren. Zo biedt de We – E-Stim – Vibrerende Wand Massager een brede reeks aan prestatie- en sensuele stimulatiemogelijkheden, waardoor je de mogelijkheid hebt om allerlei citroenen, watermeloenen en andere kersen te verkennen.

Hoe gebruik je We E-Stim – Vibrerende Wand Massager?

We E-Stim – Vibrerende Wand Massager is eenvoudig te gebruiken. Om deze massager te gebruiken, moet je eerst de geleide draad van de Wand Massager in het poortverbindingspaneel op de wand aansluiten. Vervolgens kun je de knoppen en instellingen gebruiken om de prestatie en intensiteit aan te passen. Druk op de knop om het programma te starten en als je klaar bent, druk je weer op de knop om het programma te stoppen. 

Voor wie is We E-Stim – Vibrerende Wand Massager?

We E-Stim – Vibrerende Wand Massager is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw manier om seksueel te experimenteren. Of je nou alleen of met je partner bent, met deze wand massager kun je genieten van een verscheidenheid aan plezier en sensatie. Met de veelvoud aan instellingen kun je je seksleven verrijken met buitengewone stimulatie en een nog betere seksuele ervaring.

Hoe kan We E-Stim – Vibrerende Wand Massager je seksleven verbeteren?

Er zijn talloze manieren waarop de We E-Stim – Vibrerende Wand Massager je seksleven kan verbeteren. Door de drie sterke motoren kun je bijvoorbeeld diepe stimulatie en extra intensiteit ervaren. Daarnaast heeft de massager diverse krachtige modes en instellingen die je kunnen helpen bij het beleven van buitengewone sensuele ervaringen. Door het geavanceerde design biedt de massager ook differentiële prestaties, waardoor je alle zintuiglijke organen kunt stimuleren om een nog betere seksuele ervaring te krijgen.

Met welke andere speeltjes of toys kun je We E-Stim – Vibrerende Wand Massager gebruiken?

We E-Stim – Vibrerende Wand Massager is perfect te combineren met verschillende speeltjes en toys, zoals 's, , -sets, floggers en andere seksspeeltjes die je kunt gebruiken om het seksspel te verrijken. De combinatie van de We E-Stim – Vibrerende Wand Massager met andere speeltjes en toys zorgt voor nog meer sensuele belevenissen.

Hoe moet je We E-Stim – Vibrerende Wand Massager reinigen?

Om We E-Stim – Vibrerende Wand Massager goed te reinigen, moet je eerst de kabel losmaken van de wand. Vervolgens kun je de wandmassager met warm water en een milde zeep of een toy cleaner schoonmaken. Zorg er daarna voor dat alle waterresten goed zijn verwijderd voordat je de wandmassager weer gaat gebruiken.

We E-Stim – Vibrerende Wand Massager uitproberen en bij Ladykiller.nl kopen

Wil je nog meer genot ervaren? Probeer dan de We E-Stim – Vibrerende Wand Massager uit en voel je eigen seksuele avontuur! Bij Ladykiller.nl kun je de We E-Stim – Vibrerende Wand Massager gegarandeerd vinden met een 100% kwaliteitsgarantie tegen de beste prijs. Met deze wandmassager kun je ervoor zorgen dat seksuele voorliefdes volledig bevredigd worden en breng je jouw seksleven naar een hoger niveau. Maak het jezelf en je partner gemakkelijk en koop de We E-Stim – Vibrerende Wand Massager bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518046222