Voel de verbetering met de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring

We begrijpen dat je op zoek bent naar vermaak in de slaapkamer en dat kan lastig zijn als levensstijl verandert. Een manier om ervoor te zorgen dat je de spanning en sensatie terug krijgt zonder dat je veel moeite in het leveren van energie moet steken, is door te investeren in de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring. Onze Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring heeft een innovatief ontwerp geïnspireerd door de natuur van waterdruk, het brengt je net wat extra toegevoegd plezier naar de slaapkamer.

Functies en voordelen van de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring

De Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring biedt een ideaal balans aan tussen druk en sensatie. Het is gemaakt van 100% medische siliconen en combineert aantrekking en waterdrukken om zo de prestaties van de penis te verbeteren en een betere erectie te voorzien. De Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring is volledig veilig en waterbestendig en bevat geen schadelijke stoffen. Hier komen wat van de functies en voordelen van de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring:

  • Maakt van de penis steviger, groter en harder
  • Geen schadelijke stoffen, gezond;
  • Verlengt de seksuele activiteit;
  • Verhoogt de intensiteit van orgasmes;
  • Geeft een uitgebreid voorspel;
  • Ploeg de penis tegelijk;
  • Verbeterde sperma-kwaliteit;
  • Buigt de penis voor extra stimulatie;
  • Waterbestendig dus kan in het bad, jacuzzi of zwembad gebruikt worden;
  • Veranderbaar drukknop met 3 intensiteiten voor precies de juiste intensiteit;
  • Verhogen van de penis door de vacuüm te vullen met bloed voor een natuurlijke vergroting;
  • Het reservekussen biedt comfort en ondersteuning;
  • Verbeterde erectiekwaliteit;
  • Verhoogt het mannelijk libido;
  • Optreden als een pomptechniek om het vasthouden van bloed in het genitaliëngedeelte te behouden;
  • Geschikt voor iedereen;
  • Brede cockring geeft meer aanpassingsmogelijkheden;
  • Je kan de vacuum pomp ring gebruiken met andere geliefde speeltjes;
  • Eenvoudig te reinigen en te gebruiken.

Wat is onze Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring ?

De Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring is een revolutionaire penispomp ring dat gebruikmaakt van waterdruk, zoals je vooral zult ervaren tijdens een whirlpool of jacuzzi. Door de druk voel je dat er meer bloed naar de penis toe wordt getrokken, wat resulteert in een stevigere, hardere erectie en een betere kwaliteit van de zaadlozing. Door het unieke ontwerp en het gebruik van de besturingsknop, past de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring perfect bij jouw anatomie.

Gebruik de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring en verrijk je leven in de slaapkamer met nieuwe sensatie en een vernieuwd gevoel. De technologie en het innovatieve ontwerp van de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring maken het mogelijk dat door de vacuümpompen constante druk op het bloed geeft dat vervolgens naar je erectie toe wordt getrokken. De breedte van de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring is ook ontworpen om de best mogelijke steun en druk te bieden om je erectiebehoud en -stimulatie te verbeteren.

Hoe gebruik je de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring?

Het gebruik van de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring is vrij eenvoudig. Bedien het apparaat met de knop aan de zijkant. Om te beginnen met pumpen, druk je de knop in voor 2 seconden. Vervolgens voel je een licht trillen bij het beginnen. Blijf de knop 30 seconden indrukken om de pomp volledig aan te zetten.

Alhoewel je de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring op elk moment kunt gebruiken, zorg er wel voor dat je je penis nooit meer dan de aanbevolen 20 minuten per seksuele sessie te pompen. Nadat je de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring hebt gebruikt, kun je het beste ook een uur wachten met het hebben van seks, zodat je penis de tijd heeft om zich aan te passen en terug te keren naar de normale houding.

Voor wie is de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring geschikt?

De Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en heeft een verscheidenheid aan voordelen. Mannen hebben een erectie die steviger, harder en groter is en kunnen langer seks hebben. De Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring kan ook gebruikt worden om problemen met erectiestoornissen te helpen. Vrouwen kunnen ook van de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring genieten door intensere orgasmes te ervaren. Ook kunnen ze de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring gebruiken om de eigen stimulatie te verhogen.

Hoe de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring het leven van onze klanten verbeterd!

De Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring is een ideale manier om je levenspartner te verrassen en je leven in de slaapkamer te verbeteren. Het is ontworpen met comfort in het achterhoofd waardoor het aangenaam en discreet is in gebruik. De Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring kan ook gecombineerd worden met andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl voor een extra sterke stimulatie. De Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring is waterbestendig waardoor je er ook mee kunt spelen in het bad, de jacuzzi of het zwembad.

Hoe je de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring kan reinigen

Wil je de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring zo lang mogelijk gebruiken, dan is het aangeraden regelmatig te reinigen. Dit kan je doen met warm water en een vochtige doek. Je kan ook een mild antibacterieel reinigingsmiddel gebruiken of een speciale speeltjes-reiniger. Wrijf het oppervlak en de aan/uit knop zachtjes schoon en laat het vervolgens goed drogen voordat je het opbergt.

Verken je wereld met onze Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je intieme leven spannender te maken, dan is onze Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring een geweldige optie. Probeer het vandaag nog uit in onze winkel Ladykiller.nl en ontdek wat het met je seksleven kan doen! In onze winkel Ladykiller.nl hebben we ook een breed scala aan andere speeltjes en waarmee je de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring kunt combineren. Van en dildo's tot anale speeltjes en , je zal een scala aan mogelijkheden ontdekken om je seksleven leuker en avontuurlijker te maken. Verken nieuwe manieren om je liefdesleven te verrijken en voel de verschillende tinten van genot die de Hydro Vibe – Vibrerende Penispomp Ring kan bieden.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060140209041