ButtKickers Buttplug Trainingsset voor Meer Plezier in de Slaapkamer

Buttkicker's Trainingsset is een ideale manier voor koppels om lichaamsdelen te trainen voor een nog betere sekservaring. De ButtKickers Buttplug Trainingsset verbetert kracht, verhoogt het seksueel verlangen en helpt u om spieren te krijgen om de mogelijkheid van meer extreme posities te vergroten. Bovendien heeft dit unieke speeltje tal van voordelen, waaronder:

  • Eenvoudig te gebruiken
  • Verhoogt flexibiliteit en vergt minimale training om goed te kunnen gebruiken
  • Ideaal voor zowel mannen als vrouwen
  • Kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere speeltjes
  • Gemaakt van medisch siliconen, veilig en hygiënisch in gebruik

Wat is de ButtKicker's Buttplug Trainingsset?

De ButtKicker's Buttplug Trainingsset is een uniek setje dat is gemaakt om de spieren in het bekkenbodemgebied te versterken en te versterken. Het bestaat uit twee verschillende : de eerste is voorzien van een ballon voor luchtdruk en de tweede met twee Buttplugs tegelijk. De luchtpomp wordt aansluiten op bijgeleverde slang en adapter. De luchtdruk wordt aangepast door de knop aan de voorkant van de pomp te draaien.

ButtKicker's Buttplug Trainingsset is een zeer veilig en hygiënisch speeltje. Het is gemaakt van medisch siliconen en bevat geen chemicaliën of schadelijke stoffen. Het is ook gemakkelijk te reinigen met water en een milde zeep. Door tijdens het gebruik ongeveer 5 minuten te pompen, is de airlock veilig en waterdicht.

Hoe wordt de ButtKicker's Buttplug Trainingsset gebruikt?

Voor gebruik is het belangrijk dat je de slang en de adapter goed bevestigt aan de luchtpomp. Om dit te verzekeren is het beslist aanbevolen om alles te controleren voordat je begint met het gebruiken van je ButtKicker's buttplug trainerset. Nadat je de luchtpomp heb gecontroleerd, is het tijd om de ButtPlug te laten zakken in het lichaam. Voordat je Sugarplug inbrengt, zorg ervoor dat je een beetje lube opdoet om te voorkomen dat je huid geïrriteerd raakt.

Vervolgens is het de bedoeling dat je de luchtpomp aan de adapter aansluit. Na enkele seconden zal je voelen dat de lucht naar binnen begint te gaan. Vanaf hier is het in het algemeen raadzaam om de luchtpomp gedurende ongeveer vijf minuten te pompen.

Als je het gevoel krijgt dat de druk goed is, is het belangrijk om het proces te herhalen met de tweede plug met twee luchtinjectiestangen. Hiermee kunt u de pompen ook gedurende een bepaalde tijd blijven pompen. Nadat je bent klaar met de training, verwijder je alle stukken uit elkaar en stop je ze terug in de doos.

Voor wie is de ButtKickers Buttplug Trainingsset geschikt?

ButtKickers Buttplug Trainingsset is geschikt voor iedereen die van ervaring met seks wenst, van beginnende tot gevorderden. Het is ook perfect voor beginnende koppels die aan het experimenteren zijn met verschillende speeltjes. Het helpt je om je pc-spieren te versterken, geeft je een betere controle over je seksuele bevrediging en helpt ook om meer extreme posities te experimenteren.

Buttkicker's Buttplug Trainingsset helpt bovendien koppels om de verveling uit de slaapkamer te halen. Of je nu iets wilds of wat meer opwindend speeltjes wilt, de twee verschillende Buttplugs en de verscheidenheid aan opties die de luchtdruktraining biedt, maken deze set voor iedereen die op zoek is naar een spannende nieuwe ervaring.

Hoe kan de ButtKickers Buttplug Trainingsset het leven van onze klanten verbeteren?

ButtKickers Buttplug Trainingsset biedt koppels een geweldige manier om nieuwe dingen te ontdekken om hun seksleven te verbeteren. Door het uitvoeren van luchtdruktraining met behulp van ButtKickers Buttplug Trainingsset, kunnen koppels hun seksuele leven veranderen en spieren samentrekken voor een betere controle en meer plezier in de slaapkamer. Door de twee verschillende plugs is de ButtKickers Buttplug Trainingsset ook geschikt om afscheidingen tussen de twee te verkrijgen door de druk op te voeren.

Kan de ButtKickers Buttplug Trainingsset worden gecombineerd met andere speeltjes?

Jazeker! De ButtKickers Buttplug Trainingsset is een ideale manier om de spieren te versterken en kan worden gecombineerd met andere buttplug speeltjes. Zowel beginners als gevorderden kunnen profiteren van een trainingsset voor het verbeteren van hun seksleven. Koppels kunnen ook andere speeltjes zoals en dildos gebruiken om hun seksleven te verrijken als ze klaar zijn voor meer experimenten.

Hoe wordt de ButtKickers Buttplug Trainingsset gereinigd?

De ButtKickers Buttplug Trainingsset is eenvoudig te reinigen. Aanbevolen wordt om alles na een gebruik met warm of koud water en een milde zeep te reinigen. Daarna natte doek voor sanitair gebruiken om alles af te drogen. Om te verzekeren dat de ButtKickers Buttplug Trainingsset zo schoon en hygiënisch mogelijk blijft, adviseren we je om je sets na elk gebruik goed te wassen.

Ladykiller.nl klaar voor het experimenteren?

Wil jij je seksleven aan je vlammetje of af en toe een experimenteren? Doe dan een bestelling bij Ladykiller.nl en krijg toegang tot onze volledige collectie speeltjes die je leven in de slaapkamer zal verrijken. Naast de ButtKickers Buttplug Trainingsset hebben we ook vibrators, dildos, lub en andere van topkwaliteit.

De ButtKickers Buttplug Trainingsset is perfect voor koppels die het seksmannen willen uitproberen, voor ervaren koppels maar ook voor beginnende koppels die spannende nieuwe ervaringen willen beleven. Wij nodigen je uit om de ButtKickers Buttplug Trainingsset vandaag nog te bestellen bij Ladykiller.nl!

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8719934000377