De 4ever Yours – Slipje – One Size is de perfecte aanvulling op je seksleven. Zowel mannen als vrouwen kunnen er voordeel uit halen. Dit slipje is een veelzijdig speeltje dat veel stellen voor het ultieme genot gebruiken. Krijg met de 4ever Yours – Slipje – One Size het ultieme genot! Met de 4ever Yours – Slipje – One Size heb je een veelzijdig seksspeeltje. Het zorgt ervoor dat je alles kunt beleven wat je in je seksleven zoekt.

Eigenschappen van 4ever Yours – Slipje – One Size

– Perfect geschikt voor mannen en vrouwen.
– Het slipje verbetert het seksleven.
– Unisex slipje dat zowel voor mannen als vrouwen geschikt is.
– Makkelijk te reinigen.
– One size fits all.

Wat is 4ever Yours – Slipje – One Size?

4ever Yours – Slipje – One Size is een seksspeeltje dat voor veel stellen geschikt is. Dit slipje is perfect om te combineren met een aantal andere speeltjes. Het is een unisex slipje dat dé perfecte aanvulling is op jouw seksleven. Het slipje biedt mannen en vrouwen het ultieme genot. Het slipje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is makkelijk te gebruiken.

Hoe kan ik 4ever Yours – Slipje – One Size gebruiken?

4ever Yours – Slipje – One Size is makkelijk te gebruiken. Je bent met dit slipje niet afhankelijk van hun kleur of maat. Het is een one size fits all. Je kan het slipje gemakkelijk op een andere persoon aanpassen. Het slipje is ideaal voor zowel mannen als vrouwen. Het slipje is perfect om te gebruiken tijdens de liefdesavonturen die je samen beleeft.

Voor wie is 4ever Yours – Slipje – One Size bedoeld?

4ever Yours – Slipje – One Size is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen. Zowel de man als de vrouw kunnen van dit speeltje genieten. Het slipje kan an alle lichaamsvormen aan worden gepast. Dit slipje staat voor mannelijke én vrouwelijke seksualiteit. Dit slipje is dus voor iedereen bedoeld die op zoek is naar een boeiend speeltje om de seksuele verlangens daadwerkelijk waar te maken.

Hoe kan 4ever Yours – Slipje – One Size je seksleven verbeteren?

4ever Yours – Slipje – One Size kan je seksleven verbeteren omdat het je in staat stelt om meerdere liefdesavonturen te beleven. Met dit speeltje kun je zowel kinky als romantisch zijn afhankelijk van wat je wenst. Het slipje staat voor grenzeloos genot. Met het slipje ervaar je meer erotische verlangens dan ooit.

Met welke andere toys kan ik de 4ever Yours – Slipje – One Size combineren?

Met de 4ever Yours – Slipje – One Size kun je verschillende toys en andere speeltjes combineren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vibrerende pluggen, of kietels. Je kunt de toys gebruiken voor extra stimulatie. Hierdoor krijg je een unieke ervaring. Combineer de speeltjes maar naar hartenlust voor een avontuurlijke en sensuele sessie met jouw partner.

Hoe moet de 4ever Yours – Slipje – One Size worden gereinigd?

Het reinigen van de 4ever Yours – Slipje – One Size is eenvoudig. Je kunt de gewoon met een milde zeep en warm water afwassen. Zorg er wel voor dat je het slipje goed afspoelt en laat het slipje drogen op een schone en hygiënische plek. Je kunt ook een speciale toy cleaner gebruiken om je slipje hygiënisch en grondig te reinigen.

Waarom zou je 4ever Yours – Slipje – One Size proberen en in onze seksshop Ladykiller.nl kopen?

Als je op zoek bent naar een nieuwe seksspeeltje dan is 4ever Yours – Slipje – One Size echt de perfecte ervaringsvormer voor jouw seksleven. Door dit slipje te gebruiken kun je meer voelen tijdens de liefdesavonturen. Koop 4ever Yours – Slipje – One Size in onze seksshop Ladykiller.nl en ervaar deze pure verwennerij! Naast dit slipje kun je natuurlijk ook andere toys, speeltjes en kopen die jouw seksleven maximaal genot kunnen geven. Laat je verassen tijdens de avonturen en shop 4ever Yours – Slipje – One Size op Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

883045912923, 883045912930