Leg de Liefde Buiten met de 4-Delige Leren Bondage Harnas Set van Ladykiller.nl

Prijs De Voordelen en Functies van De 4-Delige Leren Bondage Harnas Set

Op zoek naar een stel spannende waarmee je je partner privé-sessies van volmaakte toe-eigening kunt geven? Stop met zoeken: de investering waard 4-Delige Leren Harnas Set van Ladykiller.nl is precies wat je nodig hebt.

Met deze 4-Delige Leren Bondage Harnas Set ben je helemaal klaar om de seksuele liefde naar buiten te brengen en de intiemheid binnenshuis te verhogen.
Elke set bevat een klassieke en solide leren harnas, een borstband harnas met mouwen, een duimboei, en een duo sexpalm/anker stalkettingen die door een adamanteen ring wordt gehouden.
De perfecte set voor iedereen met een liefde voor Unlimited Powerplay!

Beschrijving van de Eigenschappen van de 4-Delige Leren Bondage Harnas Set

De 4-Delige Leren Bondage Harnas Set van Ladykiller.nl biedt:

  • Een klassiek en solide leren harnas om de dominante partner in te passen.
  • Een borstharnas met mouwen voor de langdurige bondage-plezier.
  • Een duo sexpalm/anker stalkettingen die door een adamanteen ring wordt gehouden en die door de submissieve partner gedragen wordt.
  • Een duimboei waarmee de submissieve partner vastgehouden kan worden.

Wat is De 4-Delige Leren Bondage Harnas Set?

De 4-Delige Leren Bondage Harnas Set van Ladykiller.nl biedt de ultieme koppels-accessoire om hun slaapkamer-ervaringen naar het volgende niveau te tillen.
Het bondage-set bestaat uit twee leren harnas, een borstharnas met mouwen, en twee sexpalm/anker stalkettingen die, door een grote adamanteen ring, allemaal enorm stevig verbonden zijn.

De klassieke leren harnas is perfect voor de dominante in de kamer en is zowel stevig, als comfortabel. De borstharnas is perfect voor de lange koppel-sessies, want dit uurwerk aan flexibiliteit zorgt voor net zo veel comfort als tederheid.

De duimboei en de sexpalm/anker stellen de submissieve partner in staat om in beheersing gehouden te worden. Deze stalen items bieden een uniforme krachtverdeling waardoor de uiteindelijke activiteit nog vluchtiger gevoeld wordt!

Hoe Gebruik je de 4-Delige Leren Bondage Harnas Set?

De 4-Delige Leren Bondage Harnas Set kan zowel door ervaren als onervaren koppels duetten genuttigd worden. De basisprincipe van het gebruik en het veilig omgaan met de set gaat als volgt:

Voor de submissieve partner, bevestig de duimboei op de linker of rechter hand door middel van de klittenbandsluitingen. De sexpalm/anker stalkettingen dan bevestigt die je op je polsen en/of enkels voor een gladde beheersing fixeert. Of brengt het stijlvolle design en licht gewicht naar je favoriete accessoires.

De dominante partner in de kamer krijgt de 4-Delige Leren Bondage Harnas Set die gefixeerd zit aan de sexpalm/anker stalkettingen. Dit harnas zal het lichaam van de dominante partner omarmen en het biedt veel gelegenheid om nog dieper in de ervaring te komen.

Daarna is het helemaal aan de koppels wat zij willen uitproberen en hoe zij de grenzen willen verleggen.

Voor Wie is de 4-Delige Leren Bondage Harnas Set Geschikt?

De 4-Delige Leren Bondage Harnas Set is perfect voor koppels die geïnteresseerd zijn in koppel-erotiek. Een perfecte manier om elkaar te betoveren met passie, vernieuwende seksuele posities, bondage-technieken, en liefdes spelletjes!

Wees niet Deze set is ontwikkeld voor respectvolle en open minded koppels die willen experimenteren, ervaren en Admiratie tonen in hun liefdesleven.

Stel je toevallige avonden thuis om in intense liefdeservaringen, die je meenemen naar een plaats vlak voor het zetels!

Hoe kan de 4-Delige Leren Bondage Harnas Set het leven van onze klanten verbeteren?

De 4-Delige Leren Bondage Harnas Set is de perfecte accessoire voor de innoverende koppel. De veelzijdige set kan, met begrip en open-mindedheid, een stap voorwaarts brengen in de slaapkamer-ervaringen voor koppels.

Met deze set, kunnen partners samen experimenteren, communiceren, en vrijelijk Buscem leren.
De 4-Delige Leren Bondage Harnas Set maakt het mogelijk om een eeuwigheid aan maximale submissie en onvoorwaardelijke toe-eigening toe te passen, zoals nooit tevoren.

Gecombineerd met andere speeltjes in onze winkel, van BDSM meubels tot fitness artikelen, kan je een nieuwe afdeling toe-voegen aan je persoonlijke collectie waar je jezelf en je partner op een nieuwe manier kunt verlossen.

Hoe Kan de 4-Delige Leren Bondage Harnas Set worden gereinigd?

De 4-Delige Leren Bondage Harnas Set moet gereinigd worden voor, tijdens, en na de liefdes-sessies.

Om het 4-Delige Leren Bondage Harnas Set optimaal te reinigen, raden we je aan enige geschikte reinigings- middelen te gebruiken, met lauw water en een zachte doek. Gebruik geen schurende of sterk parfumhoudende producten voor het reinigen van dit items, tenzij dit product-specifiek vermeld staat in de included gebruiksaanwijzing.

Kom de 4-Delige Leren Bondage Harnas Set van Ladykiller.nl Probeer

De 4-Delige Leren Bondage Harnas Set is een uitstekende keuze voor de avontuurlijke en openminded koppels. En als dat nog niet genoeg is, maken we ook nog eens gebruik van de absolute beste leer kwaliteit, stevigheid, en duurzaamheid. Met deze set ben je voorbereid om je partner te verrassen met een oogst aan ervaringen die je nooit meer zal vergeten.

Kijk ook eens bij andere interessante speeltjes in onze shop: van luxe BDSM meubels zoals banken en sling-standaards tot vibratoren, recoverer, en andere verrassingen! Wees trots op je slaapkamer-ervaring en voeg een nieuwe dimensie toe aan je liefdesleven met Ladykiller.nl.

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

848518044075