Met trots presenteren wij de 3-Delige Set van Metallic Kant voor Dames – Plus Size, een seksuele speeltje waarmee zowel de plus-size dame als de man die van specifieke houdt als decoratieve inzet in de slaapkamer of andere sexy speelruimte kan genieten. Met het avontuurlijke design en de zachte materiaal keuze is ieder moment dat jullie deze 3-Delige Set van Metallic Kant voor Dames – Plus Size dragen een absolute verrijking van het erotische leven!

Eigenschappen

De 3-Delige Set van Metallic Kant voor Dames – Plus Size is een ultra-sexy lingeriestuk, dat bestaat uit:

• Een verleidelijke top met metallic kant, volledig gesloten aan de voorkant
• Een zwierige, volledig doorschijnende rok met lange zoom
• Een coole string, met verschillende opvallende patronen

Dit sexy garment uit de collectie Ladykiller.nl is gemaakt van hoogwaardig materiaal, met speciale aandacht voor comfort. De lingerie heeft een uitgesproken dames-sexy look, die geschikt is voor avontuurlijke erotische avonturen.

Gebruik

De 3-Delige Set van Metallic Kant voor Dames – Plus Size kan gebruikt worden als verrassend decoratief kledingstuk. Breng er extra flair aan je erotische scène mee en creëer een onvergetelijke speeltje. De kostuum is ook buitengewoon geschikt als startpunt van het , met interessante als het om ën gaat.

Voor wie is het?

De 3-Delige Set van Metallic Kant voor Dames – Plus Size is speciaal voor plus-size dames die avontuurlijke seksuele avonturen willen beleven. We hebben speciaal rekening gehouden met de specifieke lichaamsvormen en maten van plus-size vrouwen om dit lingerieset perfect te maken. Door het zachte materiaal en de stretchy fit voelt het hemels om deze 3-Delige Set van Metallic Kant voor Dames – Plus Size te dragen.

Verbeter je seksleven

De 3-Delige Set van Metallic Kant voor Dames – Plus Size is niet alleen een kledingstuk dat je er in kamer leuker maakt; het is ook een Tool die je kan gebruiken voor erotische play. Gebruik de top als , of maak een spannende seksuele situatie met de string en rok. Kortom; met de 3-Delige Set van Metallic Kant voor Dames – Plus Size stijgt je inspiratie om nieuwe dingen te proberen in bed.

Gebruik met andere toys

Als je de 3-Delige Set van Metallic Kant voor Dames – Plus Size gebuikt, adviseren we je ook om een aantal aanvullende seksspeeltjes erbij te kopen. Er zijn vele sexy lingerie die je met de 3-Delige Set van Metallic Kant voor Dames – Plus Size hier op Ladykiller.nl kan bestellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een breed scala aan , , , bondage items, lube stiften, massageolie en . Voeg een toy of twee toe aan je 3-Delige Set van Metallic Kant voor Dames – Plus Size-avontuur voor een ultieme erotische transformatie.

Waar te reinigen?

Om jezelf en je partners veilig te houden, raden we aan de 3-Delige Set van Metallic Kant voor Dames – Plus Size na gebruik goed schoon te maken. We adviseren om detergenten voor delicaatweefsel zoals lingerie, badpakken en leer te gebruiken met een milde pH. Aerosolreinigingsmiddelen en wasmiddelen met dierlijke eiwitten zijn ook uitstekende keuzes voor je 3-Delige Set van Metallic Kant voor Dames – Plus Size.

Probeer het meteen!

We weten zeker dat je een immens verrijkt seksueel leven zult hebben als je de 3-Delige Set van Metallic Kant voor Dames – Plus Size gebruikt. Voor een goede start adviseren we je om de 3-Delige Set van Metallic Kant voor Dames – Plus Size hier op Ladykiller.nl te bestellen. Ons assortiment omvat verschillende varianten, allemaal gemaakt van goede kwaliteit materiaal waar de plus-size dame van kan genieten!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

888368327270