Met een 25 cm dubbele geniet je van extreme seksuele stimulatie en krijg je de meest intensieve plezierervaringen ooit. Een dubbele dildo is een dildo met twee uiteinden, in dit geval 25 cm, wat perfect is voor dubbelspel. Geef jezelf en je partner de ultieme bevrediging met deze 25 cm dubbele dildo.

Eigenschappen 25 Cm dubbele Dildo:
– Gemaakt van hygiënisch en -safe TPE
– Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit
– extreem flexibele punten voor comfort
– Zachte, soepele en bevredigende stimulatie
– Uitstekende grip
– Geschikt voor zowel vaginale als anale stimulatie
– Ideaal voor dubbelspel

Wat is een 25 cm dubbele dildo

Een 25 cm dubbele dildo is een seksspeeltje speciaal gemaakt voor dubbelspel met twee uiteinden. Deze dildo is gemaakt van TPE, wat zorgt voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. De dildo levert een extreem comfortabele en vervullende stimulatie tijdens dubbelspel. Dit komt omdat beide uiteinden flexibel zijn. De dildo heeft zowel een handig handvat, wat zorgt voor extra comfort, als een ribbelstructuur, voor extra stimulatie. Naast vaginaal gebruik is de dildo ook geschikt voor anale stimulatie.

Hoe gebruik je een 25 cm dubbele dildo?

Je kunt de 25 cm dubbele dildo als stel of alleen gebruiken. Als stel kunnen jullie heerlijk intiem worden met de dildo. Voor anale stimulatie is het aan te raden om eerst wat glijmiddel te gebruiken. Breng wat waterbasis glijmiddel op de dildo aan en beide openingen. Begin met het stuk dat het verst van je weg is, en voer het langzaam in. Ga verder met het kortere stuk en ga op en neer, zodat je tijdens het penetreren beide openingen werkt..

Voor wie is de 25 cm dubbele dildo bedoeld?

De 25 cm dubbele dildo is een veelzijdig speeltje voor stellen en singles. De flexibele punten zorgen ervoor dat deze dildo perfect werkt tijdens dubbel penetratie, waardoor het perfect is voor zowel heteroseksuele als homoseksuele stellen. Als single is de 25 cm dubbele dildo ook ideaal voor het stimuleren van beide openingen.

Hoe bevorder je je seksleven met de 25 cm dubbele dildo?

De 25 cm dubbele dildo is het perfecte seksspeeltje om je seksleven mee te verbeteren. Het obscene uiterlijk alleen al maakt een avontuurlijke sfeer. Door penetratie met de dildo word je gestimuleerd zoals je nog nooit eerder bent geweest. Stimuleer je vagina en anus met de 25 cm dubbele dildo voor een overweldigende orgasmische ervaring.

Met welke andere seksspeeltjes kun je de 25 cm dubbele dildo gebruiken?

Je kunt de 25 cm dubbele dildo alleen of in combinatie met andere seksspeeltjes gebruiken. Als dildo gaat de dildo goed samen met stimulatie speeltjes, zoals en klemmen. Ook kun je het samen gebruiken met een strap-on om te kunnen genieten van dubbel penetratie. Voor zowel anale stimulatie als dubbel penetratie is het aan te raden om een te gebruiken in combinatie met de 25 cm dildo.

Hoe reinig je de 25 cm dubbele dildo?

Het reinigen van de 25 cm dubbele dildo is een eenvoudig proces. Maak het speeltje eerst schoon met lauw water en zeep. Om het speeltje te desinfecteren kun je het opwarmen onder warm water en daarna met een desinfecterende speciaal samengestelde toy cleaner spuiten. Schud het speeltje af met een handdoek zodat het speeltje helemaal droog is voor je het opbergt. Vergeet niet om het op een veilige plaats op te bergen waar het niet gevonden kan worden.

Waarom kies je ervoor de 25 cm dubbele dildo te proberen?

Met de 25 cm dubbele dildo geniet je van de meest intieme seksuele ervaringen ooit! De dildo biedt extreem flexibele punten voor comfort, terwijl de ribbelstructuur voor extra stimulatie zorgt. Of je nu een koppel bent of alleen bent, de 25 cm dildo is perfect voor gebruikt alleen of samen met andere speeltjes. Probeer deze 25 cm dubbele dildo uit en bestel hem hier bij Ladykiller.nl!

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8719497663590