2 In 1 Massage en Waterbased Lubricant – 7 fl oz / 200 ml

Functies en voordelen

De 2 In 1 Massage and Waterbased Lubricant – 7 fl oz / 200 ml is een revolutionaire vloeibare lubricant om ervoor te zorgen dat je geen enkel moment van je intiemste momenten hoeft te missen. Het speciale formule combineert de voordelen van een massage-olie en een waterbasis-lubricant op ideale wijze. Het is gemaakt met een verfrissend en verfrissend Nederlands goed geformuleerde ingrediënten en heeft de volgende voordelen:

– Verrijkt met Conditionerend Granen en Geaderdachtig Extract om te zorgen dat uw huid aangenaam aanvoelt.

– Geschikt voor intiem gebruik.

– Wateroplosbaar.

– Kleur- en geurloos.

– Veilig voor latex.

– Geschikt voor vegetariërs.

– Kan gebruikt worden in combinatie met andere speeltjes.

Wat is 2 In 1 Massage and Waterbased Lubricant?

De 2 In 1 Massage and Waterbased Lubricant – 7 fl oz / 200 ml is een unieke 1-in-1 lube die zowel als massage-olie als waterbasis-lub of als een combinatie van deze twee dienen. Het is perfect speciaal formule voor het verlichten van alle moeite tijdens je intiemere momenten. Zijn stabiele, verwarmende basis houdt de lub langer op zijn plaats, waardoor je van langere houden kunt genieten.

Vanwege de milde formule is het de perfecte lube voor oneindige avonturen, en heeft het geen invloed op den natuurlijke geur of smaak van je partner. Dit maakt het ideaal voor alle doeleinden, van avontuurlijk uitgaan met en dildo's tot spannend experimenteren met de meest exquise speeltjes.

Hoe gebruik je 2 In 1 Massage and Waterbased Lubricant?

De 2 In 1 Massage and Waterbased Lubricant – 7 fl oz / 200 ml is gemakkelijk te gebruiken. Breng een hoeveelheid van ongeveer een theelepel van de lub op de huid aan, masseer de lub in, verdeel het gelijkmatig en voeg zo nodig meer toe. Klaar is Kees. Voor het spelen met speeltjes, gebruik je net zo veel of zo min lub als je wilt op de speeltjes zelf. Gebruik niet teveel want als je het teveel gebruikt, kan het seksspeeltje glibberig worden en is de controle over het speeltje moeilijk te houden.

De 2 In 1 Massage and Waterbased Lubricant – 7 fl oz / 200 ml is ook zeer zacht voor de huid, waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik. Het is ook meer hydraterend voor je huid, waardoor je huid na de seks geen uitdroging ervaart.

Voor wie is 2 In 1 Massage and Waterbased Lubricant geschikt?

De 2 In 1 Massage and Waterbased Lubricant – 7 fl oz / 200 ml is het perfecte hulpmiddel voor mensen met een intieme levensstijl, van beginners tot professionals. De lube is geformuleerd om zacht te zijn voor de huid en te garanderen dat je altijd je genot krijgt tijdens seksuele handelingen. Uitstekend bij alle soorten seksspeeltje, van vibrators en dildo's tot pluggen en cockrings.

De 2 In 1 Massage and Waterbased Lubricant – 7 fl oz / 200 ml is geweldig voor mensen die op zoek zijn naar meer hydratatie en weelde tijdens hun intiemste momenten. De lub maakt het seksuele contact veel aangenamer, dus als je op zoek bent naar een lube die je een langdurig comfort en plezier geeft, is het de perfecte keuze.

Hoe de 2 In 1 Massage and Waterbased Lubricant je leven kan verbeteren

De 2 In 1 Massage and Waterbased Lubricant – 7 fl oz / 200 ml is het perfecte hulpmiddel om de seksuele gezondheid te verbeteren. Het vermindert het risico op uitdroging waardoor je voorkomt dat je kwetsbare zachte huid wordt uitgedroogd. Het liefdesspel wordt comfortabeler dankzij de gladde, verwarmende basis.

Met de 2 In 1 Massage and Waterbased Lubricant – 7 fl oz / 200 ml kunt u eenvoudig andere speeltjes combineren om het pleasure potentieel te vergroten. Combineer de lub met andere speeltjes die in Ladykiller.nl bestellen met voordelige aanbiedingen. Speeltjes zoals vibrators, pluggen, cockrings en dildo's staan ​​allemaal klaar om je orgasme te verrijken met een flinke dosis plezier.

Reiniging en onderhoud

Het reinigen van de 2 In 1 Massage and Waterbased Lubricant – 7 fl oz / 200 ml is zeer eenvoudig. Breng na het gebruik wat warm water met een neutrale zeep aan voor het reinigen van de lube. Neem bij gebruik van latex speeltjes een extra stap met een bacteriedodend middel.

Aanraden om 2 In 1 Massage and Waterbased Lubricant te proberen

De 2 In 1 Massage and Waterbased Lubricant – 7 fl oz / 200 ml is de perfecte grote verrijking voor alle liefdesbakens, van avontuurlijke avonturiers tot perfecte intiemen. Ontdek de voordelen van de lube in je eigen slaapkamer en ontdek hoe je intieme momenten tot een avontuur kunt maken.

De 2 In 1 Massage and Waterbased Lubricant – 7 fl oz / 200 ml is verkrijgbaar in onze winkel Ladykiller.nl met speciale aanbiedingen. Naast de 2 In 1 Massage and Waterbased Lubricant – 7 fl oz / 200 ml hebben we ook veel andere categorieën speeltjes waarmee je je leven in de slaapkamer spannender kunt maken. Onze uitgebreide collectie biedt veel variatie, van verwarmende massage-olie en bodypaint tot vibrators, pluggen en cockrings.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342004328