Ladykiller.nl: 2 Barrel Tepelklemmen met 3-Edelsteen

Voordelen en functies van 2 Barrel Tepelklemmen met 3-Edelsteen

Als je op zoek bent naar een bijzondere masturbatie-ervaring, is het tijd om de 2 Barrel met 3-Edelsteen van Ladykiller.nl te bekijken. Deze twee tepelklemmen zorgen voor een aangename prikkeling en extra sensueel genot. Ze zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en bevatten 3 edelstenen die netjes gepositioneerd zijn zoals je kan zien in de afbeeldingen. Ergonomisch ontworpen, voelt deze 2 Barrel Tepelklemmen met 3-Edelsteen prettig aan bij aanraking.

Eigenschappen van 2 Barrel Tepelklemmen met 3-Edelsteen:

  • Gemaakt van 100% veilig materiaal
  • Twee tepelklemmen met 3 edelstenen elk
  • Inclusief een comfortabele verstelbare brug met 3 regelingen
  • Verborgen stand magnetische sluiting
  • Zorgen voor extra sensueel genot

Wat is 2 Barrel Tepelklemmen met 3-Edelsteen?

2 Barrel Tepelklemmen met 3-Edelsteen van Ladykiller.nl zijn twee tepelklemmen met 3 edelstenen die ontworpen zijn om kleine stukjes afstand over tebrug te maken en die een aangenaam gevoel geven bij bedrijven. De verpakking bestaat uit twee tepelklemmen, elk voorzien van een edelsteen, en een comfortabel verstelbare brug met drie knoppen.

De twee tepelklemmen zijn vervaardigdvan kwalitatief hoogwaardig materiaal en bevatten magnetische sluitingen voor eenvoudig aan- en afdoen. 2 Barrel Tepelklemmen met 3-Edelsteen voelen zacht aan op de huid en bieden veel comfort tijdens het spelen, omdat ze perfect passen en niet te strak zitten.

Hoe gebruik je 2 Barrel Tepelklemmen met 3-Edelsteen?

2 Barrel Tepelklemmen met 3-Edelsteen zijn eenvoudig in gebruik. De twee tepelklemmen moeten eerst worden ingelegd met de edelstenen, vervolgens op dezelfde plek worden bevestigd. Als je de twee tepelklemmen hebt geïnstalleerd, kun je de verstelbare brug vastdraaien meteen van de 3 knoppenaal zijn comfortabele setting voor je.

Vervolgens moet je de knop op de magnetische sluiting in de richting van de twee tepelklemmen draaien. 2 Barrel Tepelklemmen met 3-Edelsteen voelen prettig aan bij aanraking en blijven op hun plaats zitten. Op deze manier kunnen de tepels optimaal geprikkeld worden.

Uiteraard kun je de producten ook combineren met andere speeltjes, zoals , kralen, en veel meer.

Voor wie is 2 Barrel Tepelklemmen met 3-Edelsteen geschikt?

2 Barrel Tepelklemmen met 3-Edelsteen bieden voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere en spannende ervaring een enorm genot. Ze zorgen voor een extra sensueel gevoel en een intense prikkeling.De 2 Barrel Tepelklemmen met 3-Edelsteen zijn perfect voor mensen die hun slaapkamerleven willen verdriedubbelen.

Voor het onderhoud en schoonmaakgebruik alleen water en een neutrale zeep, en gebruik geen schurende reinigers om de edelstenen of het metaal te bederven. Met de juiste zorg zullen de 2 Barrel Tepelklemmen met 3-Edelsteen je veel plezier bezorgen.

Koop 2 Barrel Tepelklemmen met 3-Edelsteen bij Ladykiller.nl

De 2 Barrel Tepelklemmen met 3-Edelsteen zijn een perfect cadeau voor jezelf, het startschotvoor het verdriedubbelen van je slaapkamerleven. Ze zijn gemaaktvan hoogwaardig materiaal en voelen prettig aan op de huid. Met dit speeltje heb je het extra sensuele genot dat je zoekt. Bij Ladykiller.nl vind je ook nog vele andere categorieën aan speeltjes.

of andere categorieën aan speeltjes met tong verleiding, luide sensaties en een spetterend genot. Met deze producten kan je je slaapkamerleven verbeteren en de spanning opvoeren. Kies voor kwaliteit, ervaar het verschil en beleef de meest intieme momenten. Vervolmaak je avonturen met de 2 Barrel Tepelklemmen met 3-Edelsteen enword de beste Ladykiller.

Merk

Verpakking in cm

Specificaties

Barcode

8714273782298