Ladykiller.nl – 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien

Geniet van de vele voordelen van 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien van Ladykiller.nl

Ben je op zoek naar een speeltje dat veel kinky mogelijkheden biedt? Dan is onze Ladykiller.nl – 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien dé perfecte manier om je seksleven een boost te geven. Onze 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien zijn ideaal voor ieder koppel dat het avontuur aan den lijve wilt ondervinden.

Ladykiller.nl – 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien bieden je

-Een gemakkelijke manier om jouw seksuele beleving naar een hoger plan te tillen;

– Een veilige manier om en kinky avonturen te beleven met je partner;

– Een betrouwbaar en comfortabel elastisch materiaal dat zich makkelijk aanpaste aan ieders polsen en enkellengte;

– Een eenvoudig te openen sluiting die je kunt aan- of losmaken zonder schade aan te richten;

– Een comfortabel elastisch materiaal, dat gemaakt is om slijtage te voorkomen;

– Een discreet design dat geen ongewenste aandacht op de slaapkamer trekt.

Wat is de 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien?

De Ladykiller.nl – 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien is een stijlvol -speeltje dat gemaakt is van 100% katoen en elastisch materiaal. Met behulp van het handige sluittensysteem aan de bovenkant kunnen de boeien eenvoudig aan of losgemaakt worden zonder schade aan te richten. De Ladykiller.nl – 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien zijn perfect voor koppels die kinky avonturenwichten aan te durven.

Het comfortabele elastische materiaal zorgt voor een stevige grip aan de polsen en enkels zonder dat je je direct geïnhibeerd voelt. Hierdoor kunnen jij en je partner makkelijker in de juiste stemming komen voor sensuele SM-spelletjes. De 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien kunnen zowel aan de polsen als aan de enkels gebruikt worden.

Voor wie zijn de Ladykiller.nl – 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien geschikt?

Ladykiller.nl – 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien zijn bedoeld voor koppels die op zoek zijn naar manieren om hun seksleven een boost te geven. De 100% Katoenen Pols- en Enkelboeien zorgen voor een sensuele bondage ervaring en bieden je het comfort dat koppels nodig hebben om ruimte te creëren voor erotisch spel.De 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien bieden een sensueel gevoel van beperking wanneer je ervoor kiest om de boeien om je polsen en/of enkels te binden.

Het fijne elastische materiaal van de boeien is tevens gemakkelijk aan- of los te maken waardoor je makkelijk tussen verschillende posities kan wisselen zonderdat je stijf staat of zit. De Ladykiller.nl – 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien zijn vrijwel bestendig tegen slijtage wat betekent dat ze je door vele kinky avonturen kunnen helpen.

Hoe gebruik je de Ladykiller.nl – 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien?

De Ladykiller.nl – 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien zijn erg makkelijk in gebruik. Je kunt de boeien om de polsen of enkels binden met behulp van het handige sluittensysteem dat aan de bovenkant open en dicht geknoopt kan worden. Dit systeem is veilig om mee te werken en beperkt het slijtagerisico van de boeien.

Daarnaast zit er een extra handig vingertip knoop met een speciale kleur aan de bovenkant om de boeien aan of los te maken. Hierdoor voorkomen we dat je de boeien per ongeluk te strak dichtbindt. De knoop is zo groot gemaakt dat mensen met alle maten vingers de boeien gemakkelijk en snel aan- en los kunnen knopen.

Combineer de 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien met andere speeltjes

Er zijn veel verschillende manieren waarop je de Ladykiller.nl – 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien kunt combineren met andere speeltjes om je seksspel te verrijken. Probeer bijvoorbeeld een of masker om een nog sensueler gevoel te creëren.

Daarnaast kun je ook onze brede selectie aan pluggen, en BDSM- touwen gebruiken om je spel nóg spannender te maken. Koppels die op zoekzijn naar een ​​diepgaanderervaring, kunnen langere boeien gebruiken. Afhankelijk van de lengte van de boeien die je kiest, kan de druk die je op de polsen of enkels voelt verschillen.

Hoe kun je de Ladykiller.nl – 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien reinigen?

Om ervoor te zorgen dat de boeien en veilig en hygiënisch blijven, raden wij aan de boeien na gebruik apart te wassen. Gebruik hiervoor heet water en een milde zeep om ervoor te zorgen dat de stof niet beschadigd raakt. Zorg er tevens voor dat je de boeien voorzichtig droogmaakt met behulp van een droge, zachte doek.

Probeer de 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien van Ladykiller.nl nu uit!

Wil je graag ervaren hoe je met Ladykiller.nl – 100% Katoenen Pols- of Enkelboeien jouw seksleven een boost kunt geven? In onze winkel Ladykiller.nl hebben we een ruim aanbod van deze en vele andere speeltjes geschikt voor romantische, erotische of extreme avonturen.

Daarnaast bieden we ook een breed scala van andere BDSM-speeltjes zoals touwen, vibrators, zwepen en . Dus als je op zoek bent naar een manier om je slaapkamer game naar een hoger plan te tillen, bezoek dan vandaag nog onze winkel Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

782421072698, 782421072711